Cum reuşeşte Jennifer Lopez să arate ca o adolescentă, deşi are 47 de ani (FOTO)

Chiar dacă are 47 de ani, Jennifer Lopez arată fabulos! Află care sunt secretele ei, ce mănâncă, ce evită, cât doarme şi cât sport face!
  • Publicat:

Chiar dacă are 47 de ani, Jennifer Lopez arată fabulos!

Adolescentele sunt invidioase pe pătrăţelele ei de pe abdomen, iar bărbaţii de toate vârstele suspină după posteriorul bombat şi ferm al divei.

Care sunt secretele ei? Ce mănâncă, ce evită, cât doarme şi cât sport face? Află mai jos!
 

Ce mănâncă şi ce exerciţii face Jennifer Lopez

Într-un interviu acordat revistei US Weekly, faimoasa cântăreaţă a dezvăluit ce mănâncă pentru a se menţine în formă.

Galerie foto

vezi galeria
9 foto

Ea spune că îşi începe ziua consumând la micul dejun un shake proteic de ciocolată cu lapte şi quinoa (90 de calorii); la prânz consumă peşte, de regulă somon la grătar, cu o salată mixtă (adoră broccoli, ardeii graşi, dovleceii şi sosul vinegretă); seara, dar nu mai târziu de ora 18:30, preferă alimente bogate în proteine, precum orez, fasole, carne de pui sau chiar de porc, gătite fără ulei, preferabil la grătar sau la abur.

De menţionat şi de reţinut: toate ingredientele din dieta artistei sunt proaspete şi neprocesate, cu excepţia pudrei de proteine. Ca gustări, artista preferă fructele şi legumele proaspete, iar poftele şi le potoleşte cu proteine, fie din batoane, fie din shake-uri, deoarece conferă saţietate şi sunt excelente pentru dezvolarea şi menţinerea masei musculare.

Desigur, nu doar dieta o ajută să aibă fizicul de invidiat, ci şi sportul. Jennifer Lopez este fericita posesoare a doi antrenori personali, David Kirsch şi Tracy Anderson, care o îndrumă tot timpul pe drumul sinuos al perfecţiunii.

„Mă antrenez de 3-4 ori pe săptămână şi numai dimineaţa. Nu-mi place să las lucrurile pe mai târziu. Ador echilibrul pe care mi-l conferă antrenorii mei. Ambii au abordări diferite, dar care mi se potrivesc. Tot timpul schimbă tactica: David mă pune să fac box, flotări şi scândura, pe când Tracy mă obligă să ridic greutăţi şi să lucrez muşchii posteriorului”, declară artista.

Foarte importantă este şi hidratarea, în special înaintea antrenamentului, deoarece conferă energie. 

Cât priveşte pielea perfectă a cântăreţei, aceasta spune că evită expunerea la soare (nu că ar avea nevoie de extra-bronz), iar dacă totuşi o face, foloseşte întotdeauna cremă de protecţie solară. Jennifer este adepta machiajului cât mai natural: luciul de buze şi mascara sunt principalele cosmetice de care nu se poate despărţi.

Mai mult decât atât, nu fumează şi nu consumă alcool (bea doar cafea decofeinizată), care, spune ea, îmbătrânesc prematur pielea.

Nici somnul de frumuseţe nu este ignorat.

„Mi-ar plăcea să dorm 9-10 ore pe noapte, dar rareori se întâmplă asta. Am grijă totuşi să mă încadrez în cele 7-8 ore obligatorii de somn. Dacă nu dorm suficient, sunt obosită, lipsită de chef şi morocănoasă”, afirmă Jennifer.

Aşadar, doamnelor, luaţi aminte la cele de mai sus şi încercaţi să furaţi din secretele de beauty ale acestei dive care pare să nu îmbătrânească!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: