Imagini de la show-ul Victoria’s Secret 2016

Este cel mai vizionat show al anului şi le aduce în prim-plan pe cele mai frumoase femei din lume, pe lângă faptul că dictează tendinţele în lenjerie intimă pentru anul ce urmează — vorbim despre show-ul Victoria's Secret!
  • Publicat:

Este cel mai vizionat show al anului şi le aduce în prim-plan pe cele mai frumoase femei din lume, pe lângă faptul că dictează tendinţele în lenjerie intimă pentru anul ce urmează — vorbim despre show-ul Victoria’s Secret!

Parada de anul acesta a avut loc în Paris, la Grand Palais, o clădire impresionantă ale cărei ziduri au fost colorate în mov cu această ocazie. De regulă, Grand Palais găzduieşte show-urile de modă ale casei Chanel o dată la 4 ani, dar acum a fost făcută o excepţie. 

Ţinutele purtate de topmodele au lăsat cu gura căscată audienţa. 

Sutien de 3 milioane de dolari, sandale tip fishnet, aripi multicolorate gigantice şi, desigur, lenjerie fină care aproape că nu lasă loc de imaginaţie  acestea au fost ingredientele de bază ale show-ului exploziv Victoria’S Secret de anul acesta.

Intră în galeria FOTO de mai jos şi admiră-le pe cele mai sexi femei ale lumii!

Galerie foto

vezi galeria
36 foto

Printre celebrele topmodele care au păşit pe catwalk, amintim de: Kendall Jenner, Alessandra Ambrosio, Gigi Hadid, Jasmine Tookes, Adriana Lima, Lily Aldridge şi Irina Shayk.

Show-ul VS a abordat mai multe teme, printre care: Road Ahead, Mountain Romance, Pink Nation, Secret Angel, Dark Angel and Bright Night Angel.

Lady Gaga, Bruno Mars şi Weeknd au încântat audienţa cu piesele lor consacrate.

Ce înseamnă aceste show pentru un topmodel? Răspunde Jasmine Tookes, cea care a fost aleasă să poarte sutienul Fantasy Bra, în valoare de 3 milioane de dolari: „A fost o zi lungă, 5 ore la coafor şi machiaj, defilări. Din fericire, după show avem parte de un after-party fenomenal. Plănuiesc să mă distrez, să dansez şi să beau şampanie”.

Topmodelele nu s-au sfiit să răspundă întrebărilor puse de reporterii de la faţa locului. Întrebată fiind care este secretul sutienului perfect, Lily Aldridge a răspuns: „Alege întotdeauna mărimea care ţi se potriveşte. În primul rând, trebuie să te simţi confortabil, apoi încrederea în tine vine de la sine”.

Îngeraşii au oferit şi câteva sfaturi pentru domnii care vor să le facă un cadou iubitelor de Crăciun.

„Un sutien cu push-up roşu este cea mai bună alegere. Face sânii să arate foarte bine şi este în spiritul Crăciunului”, spune topmodelul Romee Strijd.

Lily Aldridge, pe de altă parte, recomandă un cadou ce constă într-un set complet de lenjerie intimă, care să se potrivească stilului persoanei respective. „Dacă nu-i ghiceşti stilul, dăruieşte-i un voucher. N-ai cum să greşeşti aşa!”, spune Lily.

Iată şi 9 lucruri pe care probabil nu le ştiai despre show-ul Victoria’s Secret:

  • Deşi show-ul şi brandul de lenjerie intimă poartă numele de Victoria’s Secret, nu există nicio femeie pe nume Victoria în spatele succesului fenomenal. De fapt, un bărbat, Roy Raymond, a ales acest nume în 1977, pentru că a vrut să imite stilul victorian în primul său magazin tip budoar (n. red.  — salon intim al unei femei din marea burghezie).
  • Primul show VS a avut loc în 1995, în New York, la hotelul Plaza.
  • Naomi Campbell, Stephanie Seymour şi Helena Christensen au defilat pe podium în 1996. În acest an, brandul de lenjerie intimă îşi asociază imaginea cu topmodelele momentului.
  • Claudia Schiffer a purtat primul model de sutien-semnătură VS, Fantasy Bra, în 1996, în valoare de 1 milion de dolari.
  • Cel mai scump sutien Fantasy Bra a fost purtat de topmodelul Gisele Bundchen în 2005 şi a costat nu mai puţin de 12,5 milioane de dolari.
  • Show-ul de anul acesta din Paris este al doilea care are loc în afara Statelor Unite. În 2014 a avut loc primul show VS în afara SUA, în Londra.
  • Îngeraşii VS provin de pe toate continentele lumii, cu excepţia Antarcticii.
  • În 2003, Heidi Klum a purtat cele mai mari aripi din istoria brandului VS: 3,5 metri măsurau acestea!
  • În sfârşitul lui 2015, Victoria’s Secret’s a raportat venituri de peste 7,2 miliarde de dolari şi un profit de peste 1 miliard de dolari. 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Accesorii călduroase pentru iarnă
Accesorii călduroase pentru iarnă
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: