Horoscop Septembrie 2016

Descoperă ce provocări te aşteaptă la început de toamnă! Se anunţă schimbări pe plan profesional şi noi oportunităţi!
  • Publicat:
Horoscop Septembrie 2016

Descoperă ce provocări te aşteaptă la început de toamnă! Se anunţă schimbări pe plan profesional şi noi oportunităţi!


Berbec

Va fi o perioadă dinamică şi de succes, presărată şi cu câteva evenimente negative. Atenţie la modul în care comunicaţi, mai ales în fera relaţiilor personale, dar şi la locul de muncă. Este posibil să nu te faci tot timpul înţeles şi se pot isca neînţelegeri. Pe plan sentimental, relaţiile începute acum vor fi scurte şi nu tocmai pozitive în ceea ce priveşte încheierea lor.

Taur

O perioadă în care vei munci foarte mult pentru a încheia un proiect sau un contract început de mult timp. Pe plan profesional este o perioadă în care se ivesc multe oportunităţi, dar încearcă să-ţi păstrezi calmul şi nu ceda oricărui impuls de moment. Fii atent la fiecare detaliu şi concentrează-te pe ce este important. Pe plan amoros se anunţă o perioadă dificilă, în care vei avea impresia că nu eşti ascultat şi sprijinit, dar din a doua jumătate a lunii situaţia se îmbunătăţeşte.

Gemeni

În această perioadă, nativii din Gemeni se vor simţi confortabil pe toate planurile, cu diferite evenimente. La locul de muncă, te poţi găsi într-o situaţie plină de provocări şi va fi nevoie de multă muncă. Relaţiile de cuplu este posibil să sufere luna aceasta mai ales dacă lucrurile nu sunt foarte clare între parteneri.  Aceşti nativi vor avea probeleme de comunicare cu cel drag.

Rac

În cazul Racilor, aparea o scădere generală a vitalităţii şi energiei. Nu trebuie să faci schimbări radicale, dar încearcă să faci mai multă mişcare. La locul de muncă, vei avea parte de noi experienţe şi vei fi nevoit să adopţi un nou comportament. Pe plan amoros se anunţă o perioadă pozitivă în care nu trebuie să îţi fie teamă să-ţi arăţi sentimentele. Comunicarea va fi punctul tău forte în această lună.

Leu

Nativii din zodia Leului vor avea o perioadă plină de provocări şi cu multe proiecte. Chiar dacă va apărea sentimentul de epuizare, încearcă să finalizezi toate sarcinile pentru că se anunţă succes pe plan profesional. Şi în dragoste eşti favorizat de astre – relaţia ta va traversa o perioadă de calm şi fericire.

Fecioară

Pentru Fecioare, va fi o perioadă destul de liniştită, poate prea liniştită. Şi pe plan profesional nu se anunţă schimbări importante sau dificultăţi. Cu toate acestea, nu te culca pe o ureche şi încearcă să te implici în cât mai multe activităţi. Pe plan amoros, dacă eşti într-o relaţie de mai mult timp, oboseala acumulată îşi va spune cuvântul şi pot apărea neînţelegeri.Pe cât posibil, este indicat să eviţi discuţiile in contradictoriu.

Balanţă

Cei născuţi în zodia Balanţei se vor găsi într-o perioadă pozitivă. Concentrează-te numai asupra a ceea ce te interesează cu adevărat şi lasă la o parte toate aspectele care nu te provoacă. Nu vei avea suficient timp, energie şi vitalitate pentru a le face pe toate. La locul de muncă, concentrează-te asupra a una sau două probleme mai importante. Pe plan amoros vei avea parte de relaxare, luna septembrie fiind oarecum lipsită de evenimente.

Scorpion

Se anunţă o lună foarte bună pentru Scorpioni, dar nu va fi complet lipsită de evenimente negative. Vei avea parte de mai multă libertate aşa că încearcă să profiţi de situaţie. În plan professional, vei descoperi astfel noi oportunităţi. Clarifică-ţi priorităţile pentru a da randament maxim. În relaţia cu cei dragi încearcă să te cerţi mai puţin şi să-ţi exprimi opiniile cu mai mult calm.

Săgetător

O perioadă dificilă şi plină de provocări pentru Săgetători, mai ales în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. La locul de muncă, Săgetătorii vor avea parte de aspecte pozitive. Încearcă să nu iei decizii pripite când apare o problemă. Nu e momentul potrivit pentru o despărţire şi nici pentru a începe o nouă relaţie. Prin urmare, abţine-te de la a face schimbări majore, care te vor afecta atât pe tine, cât şi pe cei din jur.

Capricorn

Aceşti nativi se vor simţi confortabil în această perioadă. Încearcă să priveşti imaginea de ansamblu şi să aloci resursele de energie după o analiză atentă. Acordă o mare atenţie chestiunilor familiale, unde experienţa personală îţi va fi de mare ajutor. Pe plan profesional,  este o perioadă productivă, care îţi poate aduce, în cele din urmă, avantaje financiare.Septembrie pare a fi luna perfectă pentur o reevaluare a relaţiilor. Însă, dacă eşti singură, aceste zile nu sunt potrivite pentru luarea unor decizii amoroase.

Vărsător

Va fi o perioadă plină de evenimente pozitive, dar nu va fi complet lipsită dramatismul specific zodiei. La locul de muncă, va trebuie să te gândeşti asupra a ceea ce vrei să realizezi şi să-ţi urmezi propriul plan. În plan amoros, Venus va favoriza găsirea unei persoane speciale sau va avea efect pozitiv asupra celor care se află deja într-o relaţie.

Peşti

O perioadă pozitivă pentru nativii din zodia Peştilor. Nu vei avea parte de griji, fiindcă totul se va desfăşura în favoarea ta. Pe plan profesional, încearcă să nu iei asupra ta şi sarcini pe care nu le faci în mod normal. Pe plan sentimental, vei simţi nevoia să faci anumite clarificări când vine vorba de relaţia ta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop luna Septembrie 2016
Horoscop luna Septembrie 2016
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”