Recorduri mondiale în materie de sex

Acum când toată lumea este prinsă cu Jocurile Olimpice, auzim în fiecare zi despre un nou record mondial. Îţi prezentăm câteva recorduri mondiale mai puţin obişnuite în materie de sex.
  • Publicat:
Recorduri mondiale în materie de sex

Acum când toată lumea este prinsă cu Jocurile Olimpice, auzim în fiecare zi despre un nou record mondial. Dacă te simţi vinovat când vezi atleţi ca Michael Phelps care au depăşit un record de 2000 de ani după ce a câştigat cea de a 23 a medalie olimpică, în timp ce tu abia îţi faci curaj să mergi la sală îţi prezentăm câteva recorduri mondiale mai puţin obişnuite în materie de sex.

Cea mai lungă sesiune de masturbare

Masanobu Sato este bărbatul care a stabilit în 2010 un nou record mondial în ceea ce priveşte cea mai lungă sesiune de masturbare. Japonezul s-a autosatisfăcut timp de 9 ore şi 58 de minute. Fostul record era de 9 ore şi 33 de minute îi aparţinea tot lui.

Cea mai mare frecvenţă a unui act sexual

Toată lumea are un prieten care când află că ai făcut un lucru, el l-a făcut de două ori. Faceţi cunoştiinţp cu Ornebiu aperta, un greiere australian care a copulat mai mult de 50 de ori într-un interval de 3-4 ore. Un studiu publicat în Royal Society Journal arată că acest tip de împerechere repetată s-a dezvoltat ca reacţie la limitele impuse de femelă – după ejaculare aceasta consumă sperma.

Cel mai lung şi cel mai scurt penis din lume

Recordul oficial al celui mai mare penis din lume a fost realizat de către Dr. Robert Dickenson, în prima jumătate a secolului XX şi este de 34 cm în lungime şi 16 cm în circumferinţă. Însă actualul performer este Jonah Falcon din Brooklyn, SUA. Penisul său măsoară 24 cm în stare flască şi 34.3 cm în erecţie.

Cel mai penis recunoscut este de 1 centimentru – cum se poate explica asta? O posibilă cauză ar putea fi o afeţiune numită hipoplazia congenitală.

Cea mai lungă distanţă pentru un jet de spermă

Probabil există multe speculaţii referitoare la cantitatea de spermă necesară pentru a ejacula din partea cealaltă a camerei, dar că americanul Horst Schultz a reuşit să stabilească recordul mondial de 6 metri. De asemenea, el deţine recordul şi pentru cea mai rapidă sperma, cu o viteză de 75.63 km/oră.

Cel mai lung sărut

Ekkaachai şi Laksana Tiranarat s-au sărtutat timp de 58 de ore, 35 de minute ţi 58 de secunde şi deţin recordul mondial pentru cel mai lung sărut.

Cel mai puternic vagin din lume

Rusoaica Tatyana Kozhevnikova deţine recordul pentru acest domeniu. Gimnasta şi-a tonifiat atât de bine muşchii pelvieni încât poate ridica o greutate de 14 kilograme.

Femeia care a facut sex cu cei mai mulţi bărbaţi într-o zi

Lisa Sparxxx, o actriţă de filme pentru adulţi, a făcut sex cu 919 bărbaţi într-o singură zi, stabilind astfel recordul mondial.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”