Sucurile ideale în curele de slăbire

În perioadele caniculare de vară, o alternativă sănătoasă şi gustoasă la preparatele calde o constituie sucurile naturale presate la rece.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sucurile ideale în curele de slăbire

În perioadele caniculare de vară, o alternativă sănătoasă şi gustoasă la preparatele calde o constituie sucurile naturale presate la rece, „hrana cea mai inteligentă pe care o putem alege”, după cum spune Anca Alungulesei, expert în nutriţie şi trainer în alimentaţie raw-vegan. 

Cei care vor să piardă câteva kilograme, dar totodată să se simtă în formă, plini de energie şi bună dispoziţie pot alege, ca un ajutor esenţial în acest proces, sucurile din legume verzi. Acestea „sunt ideale în procesul de eliminare a kilogramelor în plus!” explică Anca Alungulesei în „Sănătate la pahar. Ghid de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas”, prima carte dedicată sucurilor naturale şi beneficiilor aduse de ele scrisă şi publicată de un autor roman. 

Din câteva ingrediente aflate la îndemâna tuturor în această perioadă din an, cei care vor să-şi reducă greutatea corpului într-un mod sănătos pot opta pentru sucul natural presat la rece din spanac, busuioc, roşii şi castraveţi. Fiecare dintre ingredientele acestui suc aduce beneficii reale pentru sănătate şi ajută la pierderea kilogramelor nedorite, în timp ce oferă posibilitatea delectării cu un preparat foarte gustos. 

Roşiile, recomandate în cadrul unei diete sănătoase, contribuie la reglarea greutăţii corporale şi reducerea nivelului de lipide în sânge”, iar castraveţii „datorită conţinutului mare de apă au foarte puţine calorii, de aceea sunt recomandaţi persoanelor care doresc să elimine câteva kilograme”, mai ne spune Anca Alungulesei.

În afară de aroma deosebită, busuiocul furnizează organismului minerale alcalinizatoare pentru a contrabalansa dietele acide, iar spanacul, prin conţinutul sau bogat în minerale, vitamine şi clorofila este recomandat tuturor, „dar în special persoanelor convalescente sau care trec prin perioade de oboseală şi epuizare” explică Anca Alungulesei despre proprietăţile acestui suc presat la rece, util atât pentru păstrarea sănătăţii, cât şi a frumuseţii corpului.

Sucurile naturale obţinute prin presare la rece, pe lângă faptul că sunt o hrană completă, care furnizează organismului toate mineralele şi vitaminele necesare pot acţiona şi ca remedii naturale în multe afecţiuni.

Galerie foto

vezi galeria
4 foto

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Anca Alungulesei - Terapeut în Nutriție
Anca Alungulesei este Terapeut în nutriție, cu o expertiză de peste 10 ani în domeniul alimentației sănătoase am creat revoluționară metodă integrativă de slăbit și menținere Psiho-Dietă, cu rezultate impresionante, dobândite pentru tot parcursul vieții. Autor carte “Sănătate ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”