Nuntă toamna? Ce rochie porţi?

După vară, toamna este anotimpul când au loc cele mai multe nunţi. Temperaturile sunt încă prietenoase, soarele nu mai este la fel de puternic, iar natură se „colorează” în nuanţe romantice, minunate.
  • Publicat:
După vară, toamna este anotimpul când au loc cele mai multe nunţi. Temperaturile sunt încă prietenoase, soarele nu mai este la fel de puternic, iar natură se „colorează” în nuanţe romantice, minunate.
 
În plus, nunţile organizate toamna sunt mai puţin costisitoare, iar programările mai lejere, deci aveţi toate şansele să găsiţi locul preferat liber, chiar şi sâmbătă.
 
Aşadar, în afară de aspectul financiar şi cel estetic nu este de neglijat. Dacă va puneţi amprenta în organizarea nunţii puteţi să realizaţi singuri elemente de decor folosindu-va de tot ce are natură mai frumos în această perioada: dovleci, frunze ruginii, castane, măceşe… cu moderaţie însă, pentru a nu se transforma totul într-o petrecere de Halloween.
 
Dincolo însă de petrecere, dilme cea mai mare rămâne vestimentaţia. Ce rochie să porţi, dacă nu ţi-ai achiziţionat ţinută nupţială încă din vara? Veştile sunt minunate şi în această zona. Majoritatea magazinelor aplică reduceri de preţ generoase, de până la 40%  aşa că bugetul tău va fi mai relaxat şi vei putea să înveşteţi banii rămaşi în alte detalii.
Toamna poţi purta rochii cu dantelă şi broderie, în special aplicată pe umeri şi pe braţe. Întrucât nu este foarte cald afară este ideal să optezi pentru un astfel de model de rochie, fie că această este sirenă sau prinţesă. 
 
Dacă nunta ta va fi în septembrie sau chiar în octombrie, poţi îndrăzni să alegi o altă nuanţă de rochie decât clasicul alb şi ivoire. Optează pentru o rochie bej-aurie, în tendinţe, prin care vei face o declaraţie de stil. O poţi accesoriza cu bijuterii aurii sau arămii pentru a da acel aer cald şi tomnatic ţinutei tale.  
    
Nu uita că farmecul stă în detalii, aşa că pregăteşte şi domnişoarelor tale de onoare un dress-code adecvat (eventual poţi recurge la rochii portocalii sau aurii) sau da-le nuntaşilor elemente tomnatice cu care să îşi accesorizeze ţinutele, precum insigne în formă de frunze de arţar sau orice alt element neconvenţional pentru a da o notă ludică nunţii tale. 
 
Şi încă un amănunt: organizează-ţi nuntă în preajma unui cort sau a unui restaurant şi pregăteşte-te cu numeroase… umbrele!
 
Sursa: BellaSposa
Urmărește CSID.ro pe Google News
Ele sunt fashionistele de la Hollywood!
Ele sunt fashionistele de la Hollywood!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: