Horoscop august 2015

  • Publicat:

Leu

În august, rezolvi orice problemă care poate apărea în calea atingerii obiectivelor tale. Acum este momentul să închei contracte şi parteneriate. În viaţa sentimentală, va trebui să munceşti pentru a cuceri inima alesului tău. Astrele nu te susţin neapărat, dar ai puterea şi dorinţa de a face lucrurile să se întâmple.

Fecioară

Dacă plănuiai să demarezi propriul business, acum este momentul. Dacă ai nevoie de mai multe resurse, acum trebuie să tai de pe lista de cheltuieli şi să te concentrezi pe scopul tău. Ultima lună de vară nu se potriveşte deloc cu ideea de relaxare. În cuplu a sosit momentul să analizezi atent şi să iei cea mai bună decizie.

Balanţă

Ultima lună de vară aduce cu ea o avalanşă de proiecte. Chiar dacă poate părea copleşitor, poţi şi vei face faţă cu succes. Ai propria afacere? Acum e momentul să iei lecţii de la concurenţă! Acasă, prevenţia este soluţia în cazul problemelor ce pot apărea când te aştepţi mai puţin. Susţine-ţi punctul de vedere, nu e momentul să laşi de la tine. 

Scorpion

Te simţi epuizată. Chiar e momentul să eviţi preluarea unor proiecte importante şi să te gândeşti puţin la tine. Nici în viaţa sentimentală nu e uşor. Parcurgi, probabil, una dintre cele mai dificile perioade. Dacă eşti singură, nici să nu te gândeşti să intri într-o relaţie. Dacă eşti implicată, lucrurile vor decurge normal, însă ai, totuşi, grijă!

Săgetător

Acum e momentul să pleci în vacanţă, liniştită. Totuşi, ocupă-te de toate detaliile înainte să fugi la plajă. Pentru cele care şi-au epuizat zilele de vacanţă, la serviciu va fi uşor şi cu rezultate bune. Lucrurile urmează acelaşi făgaş în viaţa personală, atât în relaţia cu partenerul, cât şi în familie, dar şi în grupul de prieteni. 

Capricorn

La job eşti singura persoană pe care te poţi baza cu adevărat, aşa că nici nu te gândi la planuri măreţe. Aceasta nu înseamnă că trebuie să-ţi abandonezi visele şi obiectivele. Fii pregătită să faci faţă provocărilor din partea superiorilor. Şi acasă treci prin moment dificile însă, cu atenţie şi încredere, vei rezolva problemele pe rând. 

Vărsător

Dispui de timp şi resurse pentru a-ţi duce la capăt toate planurile, însă nu te grăbi să abordezi noi zone ale dezvoltării profesionale. Mercur este alături de tine, dar nu te poate ajuta chiar în toate. Luna august este una de bun augur mai ales pentru nativele care fac parte dintr-un cuplu, dar nici cele singure nu vor avea de a face cu o perioadă plictisitoare sau monotonă. 

Peşti

În august, reuşeşti să-ţi îndeplineşti toate obiectivele fără eforturi supraomeneşti. Vei observa cu uşurinţă cine îţi este aliat şi cine nu. Astrele îţi recomandă să nu porneşti bătălii, ci să-ţi vezi interesul. Încearcă să nu iei cu tine acasă problemele de la serviciu. Familia ta are nevoie de tine calmă şi înţelegătoare. N-ar fi rău să fugi câteva zile la munte.

Berbec

Traversezi o perioadă ideală pentru încheierea de contracte cu obiective importante. Dacă eşti angajată, nu ezita să preiei proiecte ambiţioase care îţi vor garanta evoluţia în carieră. Pe plan sentimental, situaţia e ceva mai tensionată şi imposibil de evitat din cauza influenţei lui Marte. Nu e cel mai bun moment să planifici călătorii cu familia sau prietenii. 

Taur

Din punct de vedere financiar, astrele sunt alături de tine. Acum este momentul să pui bazele dezvoltării tale viitoare. Ţine-te departe de afaceri noi sau de parteneri cu care nu ai mai colaborat. E momentul să te odihneşti şi să-ţi reordonezi priorităţile. Acasă, ai grijă să-i acorzi iubitului toată atenţia ta. Fii sinceră, deschisă şi împăciuitoare!

Gemeni

E momentul să treci în revistă proiectele în care eşti implicată şi resursele pe care le aloci fiecăruia dintre ele. Vei fi surprinsă realizând că unele dintre acestea nu au avut rezultatele dorite şi e cazul să renunţi la ele. Pe plan personal, lucrurile par să se încingă în ultima lună de vară. Fie că e vorba doar de flirt trecător, fie că e vorba de o perioadă magică alături de partener, august va fi de neuitat.

Rac

În sfera financiară ţi-ai gestionat bine resursele şi stii la ce te poţi aştepta, însă lucrurile se complică. Nu uita că războaiele se mai câştigă şi prin ofensivă, nu doar prin apărare. Fii fermă şi nu te pierde în detalii! În dragoste, totul este culoare şi lumină, dar lucrurile pot scăpa de sub control dacă nu eşti trup şi suflet alături de partenerul tău.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân