PENTRU BĂRBAŢI! 10 lucruri pe care o femeie ar vrea ca tu să le ştii!

Iată 10 lucruri pe care noi, ca femei, ne-am dori ca bărbaţii să le ştie!
  • Publicat:
PENTRU BĂRBAŢI! 10 lucruri pe care o femeie ar vrea ca tu să le ştii!

Bărbaţii pretind, în general, că femeile sunt mult mai complicate decât ei. Dar cum rămâne cu ce credem noi, femeile? De fapt, este extrem de simplu să faci o femeie fericită. Ca bărbat, trebuie doar să fii atent la câteva semne…

Iată 10 lucruri pe care noi, ca femei, ne-am dori ca bărbaţii să le ştie!

Lucrurile mărunte contează

Unii bărbaţi cred că tot ce trebuie să facă este să ne surprindă cu o cină impresionantă din când în când sau să ne cumpere o bijuterie scumpă o dată pe an. Dar lucrurile nu sunt atât de simple. De fapt, aş putea spune că sunt chiar mai simple decât atât. În loc să pregăteşti cu groază acea cină “specială” sau să îţi cheltui jumătate din salariu achiziţionând o bijuterie pe care probabil nu o vom purta, mai bine aminteşte-ţi mai des de câteva lucruri mai simple.

În drum spre casă, cumpără-i iubitei tale ciocolata favorită. Intră în librărie şi ia-i cartea de care îţi povesteşte de câteva săptămâni. Închiriază filmul ei favorit într-o seară. Comandă tu mâncarea când ajunge ea de la birou, în loc să o aştepţi să îţi gătească cina. Fă orice lucru mic, care pentru tine poate părea banal. Pentru ea va fi mai mult decât cele mai scumpe coliere sau cea mai fancy cină.

Cuvântul cu E

Efort. Un cuvânt cu care majoritatea bărbaţilor nu sunt familiarizaţi. Du gunoiul. Sună-ţi iubita în miezul zilei doar ca să vezi cum îi merge la muncă. Oferă-te să o iei tu de la birou. Arată-i că faci un efort, cât de mic, ca să o faci să se simtă mai bine în fiecare zi.

Încrederea e HOT. Aroganţa? NOT!

Orice femeie va iubi un bărbat care are încredere în propriile forţe şi care se simte bine în pielea lui. Ne face să ne simţim în siguranţă şi nimic nu e mai sexi decât asta. Dar aroganţa? Narcisismul? Nu. Le. Suportăm!

Cavalerismul nu e mort.

Fii “de modă veche” din când în când – femeile adoră  asta! Achită tu nota de plată la prima întâlnire.  Deschide-i uşa şi condu-o până în faţa apartamentului. Dacă nu poţi să faci asta, sun-o să te asiguri că a ajuns cu bine acasă. Sunt lucruri banale, dar crede-mă, au un efect mai mare decât îţi poţi imagina.

Ascultă şi dă-ţi interesul.

După o zi haotică, orice femeie îşi va dori să se “descarce” pe cineva. Şi nu, nu mă refer la a-şi refula frustrările pe iubitul ei. Ci la senzaţia că acel “cineva” o va asculta şi o va face să se simtă mai bine. Deci, te rog, opreşte volumul televizorului, pune-ţi jos berea şi ascult-o măcar pentru 10 minute.

Observă lucrurile mărunte.

Orice femeie îşi doreşte să fie observată de către partenerul său. O nouă coafură? Un nou outfit? O nouă mărime la rochie? Spune-i ceva ca să vadă că ai apreciat şi observat schimbarea. Mai ales că a făcut-o (parţial) pentru tine!

Învaţă să spui “îmi pare rău”!

Încetează să mai fii încăpăţânat! Dacă e vina ta şi ştii cu siguranţă că ai greşit, doar spune “cuvintele magice” şi treci peste! Recunoaşterea greşelilor (de ambele părţi) poate să ducă o relaţie foarte departe…

Nu-i uita ziua de naştere şi data aniversării voastre!

Sunt 365 de zile într-un an şi tot ce trebuie să faci e să reţii două dintre ele! Pune-ţi reminder pe telefon, notează-ţi în agenda, sau roag-o pe mama ta să îţi amintească dacă crezi că nu eşti în stare (nu ne spune că ai facut asta), dar orice ai face, NU MAI UITA!

Fii sincer!

„Sinceritatea este cheia succesului într-o relaţie.” De câte ori nu ai auzit fraza asta? Pare un clişeu. Dar nu e. E atât de simplu să fii sincer. Mai ales atunci când aştepţi acelaşi lucru de la partenera ta. Fii bărbat! Nu încerca să îi ascunzi lucruri. O femeie isteaţă îţi va afla mai devreme sau mai târziu „secretele”. Decât să rişti să o pierzi, mai bine mărturiseşte-ţi greşelile şi încearcă să o faci să-ţi înţeleagă motivele. Minciuna are picioare scurte şi, crede-mă, nu vrei să fii acolo atunci când o femeie o descoperă!

Nu poţi trăi fără noi!

Oricât de tare ai încerca să ascunzi asta, nu poţi trăi cu adevărat fără o femeie lângă tine. Cine ar mai avea grijă de tine? Cine te-ar ajuta să devii un bărbat mai bun? E simplu şi cât se poate de clar. Doar recunoaşte, o dată pentru totdeauna!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”