Sylvester Stallone, un tată stânjenitor sau doar grijuliu?

Le-am spus celor trei fiice ale mele că nu au voie să se întâlnească cu bărbaţi până când nu vor împlini 40 de ani, dar acest lucru nu a mers prea bine.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sylvester Stallone, un tată stânjenitor sau doar grijuliu?

Actorul american Sylvester Stallone a dezvăluit într-un interviu recent faptul că este un tată foarte strict şi că le-a „ameninţat”, în glumă, pe cele trei fiice adolescente ale sale, spunându-le că le „interzice” să se întâlnească cu bărbaţi înainte de a împlini vârsta de 40 de ani.

Starul hollywoodian, care are trei fiice – Sophia, în vârstă de 18 ani, Sistine, în vârstă de 16 ani, şi Scarlet, în vârstă de 13 ani – cu soţia lui, Jennifer Flavin, a înţeles că nu va fi un tată „permisiv” atunci când fiica lui cea mare a primit un apel telefonic de la un băiat, în urmă cu patru ani, informează contactmusic.com, citata de Mediafax.

„Le-am spus celor trei fiice ale mele că nu au voie să se întâlnească cu bărbaţi până când nu vor împlini 40 de ani, dar acest lucru nu a mers prea bine. Prima dată când un băiat a sunat-o pe Sophia a fost pe vremea când ea avea 14 ani. Am înţeles că nu voi fi un tată permisiv”, a declarat Sylvester Stallone.

„El a spus: «Unde este Sophia?». Iar eu i-am răspuns: «E în Egipt şi va rămâne acolo pentru totdeauna». Toată lumea din casă a început să ţipe la mine”, a adăugat actorul.

Starul în vârstă de 68 de ani spune că fiicele sale nu au ţinut cont de avertismentul său şi că, din acest motiv, s-a implicat într-o „luptă” cu actualul iubit al Sophiei, atunci când l-a întâlnit pentru prima dată.

„L-am întâlnit în cele din urmă pe primul iubit al Sophiei. Are 18 ani”, a dezvăluit actorul într-un interviu acordat pentru ediţia britanică a revistei OK!.

„Ne-am strâns mâinile, iar eu i-am spus: «Nu e bine, va trebui să înveţi să strângi mai tare de atât, amice». Apoi ne-am implicat într-o luptă de strângere a mâinilor”, a adăugat Stallone.

Din cauza statutului de vedetă al tatălui lor, cele trei fiice ale starului francizei „Rocky” sunt stânjenite atunci când sunt văzute în public alături de el şi insistă ca actorul să nu le ducă la şcoală cu automobilul său.

Întrebat de jurnaliştii britanici dacă este „un tată stânjenitor pentru fiicele sale”, Sylvester Stallone a spus: „Da, foarte! Dacă mă aflu pe o rază de o milă în jurul lor, ele încep să mă întrebe imediat: «Tată, te rugăm, poţi să te deghizezi?». Dacă vreau să le duc cu maşina la şcoală, ele îmi răspund imediat: «Nu, vom merge cu autobuzul»”.

„Toţi cei de la şcoala lor sunt fericiţi să mă vadă, cu excepţia lor. Însă aşa se întâmplă când ai părinţi celebri. Data viitoare când voi merge la şcoala lor mă voi deghiza în Michael Douglas”, a adăugat, în glumă, starul hollywoodian.

Musculosul star hollywoodian a devenit celebru la sfârşitul anilor ’70 cu rolul pugilistului Rocky Balboa în filmele din franciza „Rocky” şi şi-a construit apoi o carieră de succes jucând roluri principale în filme de acţiune, precum John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, în franciza „Rambo”, şi rolul unui mercenar îndrăzneţ, în filmele din franciza „Eroi de sacrificiu/ The Expendables”.

În anii ’80, „Sly”, aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”