Elizabeth Taylor, posesoarea unei colecţii impresionante de bijuterii! GALERIE FOTO

Elizabeth Taylor, cunoscută şi ca "ultimul star al Hollywoodului de altădată" a fost o actriţă americană extrem de talentată, distinsă de două ori cu premiul Oscar şi cu "Premiul pentru întreaga carieră" oferit de American Film Institute.
  • Publicat:

Elizabeth Taylor, cunoscută şi ca „ultimul star al Hollywoodului de altădată” a fost o actriţă americană extrem de talentată, distinsă de două ori cu premiul Oscar şi cu „Premiul pentru întreaga carieră” oferit de American Film Institute.

Pe lângă talentul său în ceea ce priveşte jocul actoricesc, Elizabeth Taylor a fost cunoscută şi pentru frumuseţea sa aparte, eleganţa şi stilul de care dădea dovadă ori de câte ori îşi făcea apariţia în public.

Şi la fel ca toate vedetele de renume mondial, avea o pasiune „extravagantă”, în cazul ei, bijuteriile! De la inele cu diamante imense şi până la coliere cu mii de pietre preţioase, colecţia de bijuterii a lui Elizabeth Taylor rămâne şi azi o avere de nepreţuit.

Intră în Galeria FOTO şi vezi câteva piese din colecţia impresionantă sa impresionantă de bijuterii!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: