Cum să maschezi un nas prea lat cu ajutorul machiajului

Ce-ai spune dacă bisturiul nu este singura soluţie pentru a te simţi bine în pielea ta? Specialistul în make-up Brittney Rose ne arată în clipul de mai jos cum putem folosi machiajul pentru a ne subţia în mod natural nasul.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum să maschezi un nas prea lat cu ajutorul machiajului

Să recunoaştem, nu există femei 100% perfecte de la natură, la fel cum nici nasul nu este un “accesoriu” al feţei ideal.

Mai mult de jumătate dintre femei declară că sunt nemulţumite de forma nasului şi, dacă ar avea posibilităţi financiare, ar apela la operaţia de rinoplastie pentru a ajunge obţine nasul perfect.

Ce-ai spune însă dacă bisturiul nu este singura soluţie pentru a te simţi bine în pielea ta? 

Specialistul în make-up Brittney Rose ne arată în clipul de mai jos cum putem folosi machiajul pentru a ne subţia în mod natural nasul.
În cuvine puţine, totul se rezumă la iluminarea părţii centrale a nasului şi crearea umbrelor pe părţile laterale. Vezi VIDEO

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”