Blake Lively ne spune secretele siluetei sale perfecte! [GALERIE FOTO]

O ştii din faimosul serial „Gossip Girl” sau din filmul arhi-cunoscut „The Town and the Green Lantern” şi te-ai convins deja că arată impecabil ori de câte ori este pozată, fie în viaţa de zi cu zi, fie pe covorul roşu. Frumoasă, înaltă şi cu un corp sculptat, aflăm de la Blake care sunt secretele ei pentru a arăta atât de bine!
  • Publicat:

O ştii din faimosul serial „Gossip Girl” sau din filmul arhi-cunoscut „The Town and the Green Lantern” şi te-ai convins deja că arată impecabil ori de câte ori este pozată, fie în viaţa de zi cu zi, fie pe covorul roşu.

Da, este vorba despre Blake Lively, diva blondă de la Hollywood, care ne surprinde cu fiecare apariţie în presă.

Frumoasă, înaltă şi cu un corp sculptat, aflăm de la Blake care sunt secretele ei pentru a arăta atât de bine!

Dar să nu crezi că e uşor să se menţină aşa! Actriţa munceşte din greu în fiecare zi şi deşi este extrem de ocupată, nu se abate de la dieta sănătoasă şi un program de sport zilnic. Iar rezultatele, cu siguranţă, se văd!

Cheia siluetei sale perfecte constă în faptul că se asigură că arde la fel de multe calorii pe cât consumă. Face sport timp de 90 de minute în fiecare zi, majoritatea antrenamentului constând în exerciţii cardio.

Programul zilnic de sport a lui Blake arată cam aşa:

  • Genuflexiuni pentru a-şi tonifia fesele
  • Fandări pentru modelarea coapselor
  • Flotări pentru spate şi umeri
  • Diferite tipuri de abdomene
  • Sărituri cu coarda pentru a arde cât mai multe calorii
  • Şi extensii pentru echilibru şi ţinută

Cât despre dietă, Blake nu are un regim strict stabilit, dar ţine cont de câteva sfaturi esenţiale nutriţiei şi încearcă, pe cât posibil, să consume alimente sănătoase şi să aibă o dietă echilibrată, formată, în special, din legume, fructe, peşte, ouă şi produse lactate.

Iată cum arată meniul unei zile obişnuite din dieta lui Blake:

Mic-dejun: Mănâncă ovăz în fiecare dimineaţă, deoarece spune că îi oferă toată energia necesară de-a lungul dimineţii, alături de un pahar de lapte de migdale, bogat în proteine, care ajută la relaxarea şi regenerarea muşchilor după antrenamentul de sport.

Prânz: Este, de obicei, alcătuit dintr-o salată cu pui, ouă şi peşte.

Cină: Îşi face singură, în blender, un smoothie de legume şi fructe.

Sursa foto: listal.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: