Sprâncene perfecte în funcţie de mărimea şi poziţia ochilor

Forma sprâncenelor are un impact deosebit de puternic asupra înfăţişării unei persoane, putând influenţa atât în sens pozitiv, cât şi negativ aspectul acesteia. Din acest motiv, sprâncenele merită o atenţie sporită.
  • Publicat:
Sprâncene perfecte în funcţie de mărimea şi poziţia ochilor

Forma sprâncenelor are un impact deosebit de puternic asupra înfăţişării unei persoane, putând influenţa atât în sens pozitiv, cât şi negativ aspectul acesteia.

Din acest motiv, sprâncenele merită o atenţie sporită.

Forma potrivită a sprâncenelor poate corecta micile imperfecţiuni, cum ar fi de exemplu forma ochilor. De asemenea, sprâncenele pot accentua sau distrage atenţia de la trăsăturile mai puţin frumoase, cum ar fi un nas proeminent sau o frunte lată.

Astăzi însă, vom afla ce formă de sprâncene ţi se potriveşte în funcţie de mărimea şi poziţia ochilor.

Ochi mari , sprâncene groase şi rotunde – foloseşte un creion maro sau fard special pentru a accentua şi a îngroşa linia sprâncenelor, înc az că le-ai pensat prea subţire.

Ochi mici, sprâncene uşor arcuite, de grosime medie  – linia sprâncenei trebuie să se termine exact în colţul exterior al ochiului.

sprancene corecte

 

Ochi ovali, sprâncene arcuite – pentru a găsi locul în care trebuie făcut arcul, uneşte  cu un creion linia de-a lungul nasului cu partea exterioară a pupilei. Aici vei găsi partea cea mai înaltă a sprâncenei.


Ochi apropiaţi, distanţă mai mare între sprâncene – pentru a crea această impresie pensează mai mult la bază şi extinde-le în capăt cu ajutorul unui creion sau fard pentru sprâncene.

Ochi depărtaţi, distanţă mai mică între sprâncene – evită să pensezi prea mult în partea dinspre baza nasului pentru a nu mări distanţa dintre sprâncene. Încearcă să accentuezi punctul de pornire al sprâncenelor iar ochii vor părea mai apropiaţi.

Sursa: womansday.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”