Gustări sănătoase şi delicioase sub 100 de calorii!

Vrei să ţii un program strict, să duci o viaţă sănătoasă şi să mănânci 3 mese pe zi, dar aşteptarea mesei de prânz parcă devine insuportabilă atunci când "ţi-e poftă" de ceva. Şi atunci, cum facem să ne satisfacem aceste pofte "de dulce, de sărat, de crocant, de, de, de"...?
  • Publicat:

Vrei să ţii un program strict, să duci o viaţă sănătoasă şi să mănânci 3 mese pe zi, dar aşteptarea mesei de prânz parcă devine insuportabilă atunci când „ţi-e poftă” de ceva. Şi atunci, cum facem să ne satisfacem aceste pofte „de dulce, de sărat, de crocant, de, de, de”…?

E simplu! Mâncăm gustări delicioase, dar sănătoase! Da, se poate! Şi nu, nu mă refer la un simplu măr între mese sau la un morcov crud. Vorbesc de îngheţată, iaurt cu miere sau chiar popcorn!

Intră în galeria FOTO pentru a afla care sunt cele mai delicioase dar sănătoase gustări SUB 100 de CALORII!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”