Sex intens de prima dată? Află cum!

Înainte de prima întâlnire erotică, toată lumea resimte o anumită teamă. Există oameni care comunică unul cu altul datorită unei anumite afinităţi şi se simt atraşi reciproc din punct de vedere fizic încă de la prima vedere, dar cum pot fi ei siguri că prima lor întâlnire sexuală nu va fi un foc de paie care se va sfârşi prin stingerea completă a pasiunii? Iată câteva sfaturi pentru ca următoarea întâlnire amoroasă să nu devină doar o combinaţie neplăcută de homoni.
  • Publicat:
Sex intens de prima dată? Află cum!

Înainte de prima întâlnire erotică, toată lumea resimte o anumită teamă. Există oameni care comunică unul cu altul datorită unei anumite afinităţi şi se simt atraşi reciproc din punct de vedere fizic încă de la prima vedere, dar cum pot fi ei siguri că prima lor întâlnire sexuală nu va fi un foc de paie care se va sfârşi prin stingerea completă a pasiunii? Iată o scurtă listă de sfaturi pentru ca următoarea întâlnire amoroasă să nu devină doar o combinaţie neplăcută de homoni.

Sfaturi pentru Ea

• Nu  te lăsa păcălită de prima impresie în cazul unui bărbat care se dovedeşte a fi foarte pasional şi, asemenea unui leu în cuşcă, vrea să te atingă imediat ce se apropie de tine, în special dacă încearcă să facă acest lucru chiar de la prima întâlnire. În general, ar trebui să cauţi un bărbat mai reţinut, nu prea îndrăzneţ, deoarece acesta va fi cu siguranţă un bărbat care îţi va respecta nevoile.

• Ascultă-ţi instinctele. Observă-ţi dorinţa de a-l îmbrăţişa sau proteja. Dacă aceste impulsuri se ivesc spontan, nu le reprima.

• Unii bărbaţi se excită puternic şi ştiu cum să seducă eficient, dar alţii nu. Cel mai bun lucru este să nu te simţi frustrată după o întâlnire erotică, crezând că o primă experienţă eşuată ar putea împiedica o relaţie viitoare completă.

• Înainte de prima întâlnire erotică, observă dacă îţi acordă atenţie. Un bărbat receptiv te va asculta atent şi îţi va privi corpul discret, dar cu dorinţă. Poate că el nu va lua iniţiativa, dar îţi va observa gesturile şi modul în care îl priveşti, iar mişcările lui vor fi calme şi sigure.

• Un alt lucru de care trebuie să ţii cont este că mulţi bărbaţi se aşteaptă ca tu să faci prima mişcare fizică. De exemplu, acest tip de bărbat va aştepta să îi dai un semn că este bine primit sau să te aşezi mai aproape de el în maşină sau să te apleci către el în timp ce luaţi masa faţă în faţă într-un restaurant.

• Dacă îl doreşti cu adevărat din punct de vedere fizic, încearcă să-l săruţi. Dacă este bărbatul potrivit mângâierile lui vor fi blânde şi senzuale şi nu va încerca să-ţi atingă imediat sânii sau alte zone erogene. Mai degrabă el îţi va testa dorinţa şi, apropiindu-se pas cu pas, va răspunde la permisiunea pe care i-o acorzi. De asemenea, el va aştepta răspunsul tău la mângâieri, sesizând care sunt locurile cele mai sensibile din punct de vedere erotic, în funcţie de reacţiile tale. Aceştia sunt bărbaţii cei mai perspicace şi cei care te vor ajuta cu adevărat să te bucuri de experienţa erotică.

• Nu te lăsa păcălită de atracţia fizică şi nici impresionată de bărbaţii care îşi laudă potenţa sexuală. Orientează-te spre bărbaţi care au o masculinitate mai „modernă”, care sunt mai puţin agresivi în luarea deciziilor şi mult mai potriviţi pentru o relaţie sexuală satisfăcătoare.

Sfaturi pentru El

• Există un prototip al femeii superatractive, dominatoare, ce este o capcană pentru bărbaţii neavizaţi. Ea pare că se mişcă precum o leoaică în căutarea perechii, seduce prin felul în care vorbeşte, prin modul în care îşi mişcă  picioarele sau fusta în mod inconştient şi prin felul în care provoacă jucăuş. Nu ai încredere în ea dacă te urmăreşte şi îţi arată deschis că te doreşte. Acesta este un avertisment că eşti din nou pe cale să sări în prăpastie. Bineîţeles că va fi o partidă de sex extraordinară, dar apoi vei fugi pe prima uşă care îţi iese în cale. Din nou, te vei simţi golit şi te vei întreba: „Chiar trebuie să fiu un Superman?”

• Pune-ţi următoarea întrebare: „Pe cine trebuie să satisfac?” Poate că ţi-ai mai pus şi anterior această întrebare. Chiar dacă legendele şi povestirile îţi spun altceva, după prima întâlnire sexuală, un bărbat simte nevoia să fie protejat. El trebuie să fie sigur că partenera s-a simţit bine şi că el a ajutat-o să se bucure de actul sexual.

• Evident că nu vei dori doar să adaugi încă un orgasm la lista ta. Din acest motiv ar trebi să observi atent femeia din faţa ta. Miroase-i parfumul şi mângâie-i delicat pielea până când simţi că puteţi deveni un singur corp. Dacă nu eşti sigur că e bine să faci acest lucru acum, învaţă să aştepţi un moment mai bun.

• Nu te grabi. Nimeni nu va considera că nu eşti suficient de bărbat. Totul nu este decât un test al propriei satisfacţii şi, uneori, merită să aştepţi ceva mai mult.

Sursă: Arta de a face sex. TAO, TANTRA, KAMA SUTRA (www.teora.ro)
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Cum să-i spui iubitului că ai o BTS!
Cum să-i spui iubitului că ai o BTS!
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”