Slăbeşte rapid şi sănătos urmând dieta doctorului OZ!

Dacă eşti în căutarea unui nou plan de pierdere în greutate, mai eficient şi mai rapid, este momentul să încerci noua dietă de două săptămâni a lui Dr. Oz. Această cură miraculoasă este bazată în special pe alimente sănătoase şi porţii mici de proteine care te vor ajuta să reduci pofta de mâncare şi îi va oferi organismului tău un început de an sănătos!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Slăbeşte rapid şi sănătos urmând dieta doctorului OZ!

Dacă eşti în căutarea unui nou plan de pierdere în greutate, mai eficient şi mai rapid, este momentul să încerci noua dietă de două săptămâni a lui Dr. Oz.

Această cură miraculoasă este bazată în special pe alimente sănătoase şi porţii mici de proteine care te vor ajuta să reduci pofta de mâncare şi îi va oferi organismului tău un început de an sănătos!

În plus, toate mesele pot fi pregătite foarte uşor şi rapid astfel încât să nu trebuiască să pierzi mult timp gătind.

Primul pas şi cel mai important în opinia lui Dr. Oz, este să renunţi la mâncarea care te îngraşă şi te face să te simţi rău, aşadar eliminarea completă a mâncărurilor făinoase. “Consumaţi probiotice şi nutrienţi care accelerează scăderea în greutate” ne sfătuieşte Oz. Câteva dintre femeile care au încercat dieta miraculoasă ne spun concluziile la care au ajuns.

“Am slăbit 6 kg şi 10 centimetri din talie după ce am ţinut dieta. Deoarece soţul meu este italian, cel mai greu a fost să renunţ la paste. Insă am reuşit, iar acum mă simt mai energică, mai increzătoare şi am un somn mult mai odihnitor” spune Sue.

Dr. Oz afirmă că “unii oameni pot fi mai sensibili la efectele glutenului şi cu cât consumi mai mulţi carbohidraţi, cu atât mai multă pofta de mâncare vei avea”.

De asemenea, susţine că cele mai nocive bauturi, din punct de vedere al sănătăţii şi al dietei, sunt sucurile dietetice. Acestea cresc efectul de balonare şi de creştere în greutate cu 70%!

Kim, o altă “pacientă” care a urmat dieta afirmă că “cel mai greu a fost să renunţ la bauturile carbogazoase. Înainte să încep această cură, obişnuiam să beau până la 68 de doze pe zi. Credeam că o sa am o cădere nervoasă când am renunţat! Eram sigură că nu o să reuşesc. Dar dupa primele 3 zile nici măcar nu mai simţeam nevoia să le consum, iar pofta a dispărut complet. Timp de două săptămâni, am slăbit 4 kg şi 5 centimetri în talie” povesteşte ea.

Acum că am vazut ce efecte poate avea acest plan alimentar, iată cum funcţionează, ce ne recomandă Dr. Oz şi ce ar trebui să evitam pe parcursul acestor două săptămâni. Succes!

Primul “ingredient” cu care ar trebui să îţi începi ziua este o cană de apă caldă cu o jumătate de lămâie.

Ce alimente poţi să consumi

Un smoothie făcut din umrătoarele ingrediente:

  •  1 cană mare (250 ml) de lapte de migdale cu vanilie, neîndulcit
  •  2 linguri de pudră de proteine de orez
  •  2 linguri de seminţe de in
  •  120 g fructe de pădure congelate
  •  ½ banană

Ceai verde: este de preferat cel organic.

Proteine:  170 g de carne o dată la 6 ore, însă nimic în afară de pui, curcan sau peşte

Carbohidraţi: 100 g de orez brun gătit pe zi (nici un fel de alţi carbohidraţi)

Grăsimi: consumate cu moderaţie, cum ar fi uleiul de măsline sau avocado

Lactate: 240 ml iaurt grecesc cu 2% grăsime pe zi, nici un alt fel de lactat

Legume: orice legume slabe din punct de vedere glicemic, cum ar fi broccoli, ciuperci, ceapă, ardei, roşii, salată, anghinare, sparanghel, castravete, etc.

Gustări: humus, murături, nuci.

Ce nu ai voie sa mananci

  • Carbohidraţii (nimic în afară de orezul integral, recomadat mai sus)
  • Nici un fel de îndulcitori artificiali (asta include şi sucurile dietetice)
  • Fără zahăr alb
  • Fără alcool
  • Fără cofeină (doar ceai verde)
  • Fără lactate (cu excepţia iaurtului grecesc)
  • Fără gustări între 8pm şi 8am
Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”