5 tipuri de bărbaţi pe care femeile îi evită

Când vine vorba de o relaţie serioasă, anumiţi bărbaţi, pur şi simplu nu înteleg de ce femeile îi evită. Dacă tu, bărbatule, te regăseşti în următoarele tipologii, poate că ar trebui să schimbi ceva la tine.
  • Publicat:

Când vine vorba de o relaţie serioasă, anumiţi bărbaţi, pur şi simplu nu înteleg de ce femeile îi evită. Dacă tu, bărbatule, te regăseşti în următoarele tipologii, poate că ar trebui să schimbi ceva la tine.

1. Bărbatul copil
Este acel gen de bărbat lipsit de griji şi responsabilităţi, căruia îi place să petreacă, iar pizza este mâncarea preferată în grupul său de prieteni. Este amuzant să te vezi cu el o dată sau de două ori, dar lucrurile nu vor duce nicăieri. Femeile preferă să-l lase să mai crescă puţin şi să înveţe cum stau lucrurile în lumea reală.

2. Bărbatul căruia îi fug ochii
Acest tip se uită constant după toate femeile (cea din staţia de autobus, soţia prietenului, ospătăriţa care-i serveşte masa), făcându-şi persoana de lângă el să se simtă inferioară şi total neatractivă. Chiar şi cea mai încrezătoare femeie îşi doreşte ca partenerul să o trateze cu respect şi să o facă să se simtă specială.

3. Zgârcitul
Nu îţi trebuie o şcoală specială pentru a face diferenţa între un bărbat modest şi unul zgârcit. Ai auzit de tipul care aduce cupoane de reducere la primele întâlniri, spune că şi-a uitat portofelul acasă, îţi spun că plăteşte nemţeşte sau comandă un fel de mâncare pentru amândoi pe motiv că e romantic? Totul la el este calculat, nimic nu se risipeşte, iar asta cu siguranţă îţi va da bătăi de cap.

4. Mr. Gadget
Are cel mai nou tip de telefon, cea mai rapidă maşină sau cel mai nou Harley… pentru weekend, desigur. Cu alte cuvinte, acest tip are o grămadă de lucruri materiale care îl ţin suficient de ocupat cât să mai aibă timp şi pentru tine. Până la urmă cine poate concura cu tehnologia?

5. Băiatul mamei
Probabil că încă locuieşte cu părinţii, lăsând-o pe mami să-i spele hainele, să-i facă patul şi să-i pregătescă mâncarea. Îţi dai seama că aşteaptă toate astea şi de la iubita lui şi nu înţelege niciodată de ce este o problemă?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân