Ai părul lung? Iată 3 coafuri de vară uşor de realizat!

Eşti în grabă? Un look impecabil impune, pe lângă un machiaj sofisticat, şi o coafură potrivită. Şi cum este cald afară, îţi oferim câteva idei care să te inspire... perfecte dacă ai părul lung.
  • Publicat:
Ai părul lung? Iată 3 coafuri de vară uşor de realizat!

Eşti în grabă?

Un look impecabil impune, pe lângă un machiaj sofisticat, şi o coafură potrivită.

Şi cum este cald afară, îţi oferim câteva idei care să te inspire… perfecte dacă ai părul lung.


Pentru ca o coafură să arate bine, trebuie să te asiguri ca ai părul curat. Alege un produs potrivit tipului tău de păr, şamponează-l de două ori, masând cu delicateţe, şi la final aplică un balsam, o mască (o dată pe săptămână) sau un serum hrănitor care permite şi o bună coafare.

Prinde-ţi părul în coc

După ce ai prins o coadă la spate, răsuceşte părul până se strânge în formă de melc. Apoi, prinde-l cu agrafe sau ace. Dacă vrei să fii mai creativă, împleteşte câteva şuvite din coadă şi prinde-le în formă de coc. Vei obţine un efect elegant.

Bucle naturale

După ce ai spălat părul lasă-l să se usuce în proporţie de 70%. Apoi, împarte-l în două sau în patru, în funcţie de cât de ondulat doreşti să fie. Răsuceşte fiecare şuviţă în parte până obţii doi sau patru „covrigei“. Lasă şuviţele prinse până ce părul devine usucat complet. După aceea desfă-le şi vei avea bucle lejere, precum cele pe care le obţii în mod natural după ce ai făcut scufundări în apa mării. Dacă ai părul fin, foloseşte puţină spumă înainte. Pentru un aspect glamour, dă-ţi tot părul pe-o parte.

Bob fals

Dacă a doua zi doreşti să-ţi schimbi coafura, buclele lejere se pot transforma într-un bob fals, daca prinzi vârfurile dedesubt, la ceafă. La final, pulverizează puţin fixativ. Este un look ideal mai ales dacă ai părul fin şi fără volum. Dacă vrei să fii şic, mută tot părul pe-o parte şi mergi pe aceeaşi idee.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”