8 sfaturi practice pentru sex incendiar în maşină

Fie că o faci de nevoie sau pur şi simplu din curiozitate, sexul în maşină poate da naştere unui orgasm demenţial care nu va fi uşor uitat. Pentru ca totul să meargă ca uns şi pentru ca partida de amor să nu fie întreruptă când ţi-e lumea mai dragă, te sfătuim să urmezi cele 10 sfaturi de mai jos:
  • Publicat:
8 sfaturi practice pentru sex incendiar în maşină

Fie că o faci de nevoie sau pur şi simplu din curiozitate, sexul în maşină poate da naştere unui orgasm demenţial care nu va fi uşor uitat. Pentru ca totul să meargă ca uns şi pentru ca partida de amor să nu fie întreruptă când ţi-e lumea mai dragă, te sfătuim să urmezi cele 8 sfaturi de mai jos:

Evită contactul cu pielea de pe scaune – arsurile cauzate de frecarea pielii cu materiale de genul pielii pot fi extrem de dureroase şi arzătoare….la propriu. Dacă totuşi singura ta opţiune este scaunul din piele, asigură-te că pui un prosop sau o pătură peste el, pentru a reduce riscul iritaţiilor.

Nu da jos toată textila – eşti într-o maşină, nu într-un pat confortabil, acasă la tine, departe de ochii curioşilor. Aşa că, reţine: nu-ţi da jos toate hainele, în nicio situaţie, sub nicio formă! Păstrează câteva elemente vestimentare de bază, cum ar fi o cămaşă mai lungă,  pentru eventualitatea în care cineva apare în zonă şi trebuie să fii îmbrăcat decent.

Dacă mai ai şi ghinionul ca “acel cineva” să fie un reprezentant al poliţiei, ai toate şansele să te trezeşti cu o amendă usturătoare pentru expunere indecentă în public. Şi, cel mai important, nu te lungi cu tandreţurile şi romantismul. Un quickie este cea mai bună alegere!

Woman on top, doar pe scaunul pasagerului – dacă te încântă ideea de a face sex pe locurile din faţă ale maşinii, îţi recomand scaunul din dreapta, dat cât se poate de mult pe spate, astfel încât să existe suficient spaţiu pentru mişcările wild, dar şi ca metodă de  prevenire a zgomotului produs de roţile suprasolicitate. Şi mare grijă la frâna de mână, nu cumva ca în focul pasiunii să vă treziţi că maşina o ia la vale cu voi  “în acţiune”.

Bancheta din spate, ideală pentru a diversifica poziţiile – spaţiul frontal al maşinii este destul de limitat şi…la vedere, aşa că bancheta din spate rămâne o opţiune ideală dacă vrei să te ascunzi de ochii lumii, să eviţi producerea unor accidente stupide  şi dacă vrei să ai parte de sex în cât mai multe poziţii.
Un mic pont: încearcă poziţia 69. Este super incitantă şi ajută la obţinerea unui orgasm rapid şi intens.

Păstrează muzica în surdină – aceleaşi reguli ca la îmbrăcat: nu atrage atenţia cu lipsa hainelor, în cazul de faţă cu muzica dată la maximum.

Întunericul e cel mai bun prieten al sexului – deşi ai putea fi tentat să încerci să pui în practică o partidă de sex ziua în amiaza mare, în locuri aglomerate, ar fi mai bine să renunţi la idee pentru că este foarte riscant, atât din punct de vedere legal cât şi moral…nimeni nu îşi doreşte să fie văzut de către vecini făcând sex pe spaţiul verde din faţa blocului.

Înfrânează-ţi poftele şi aşteaptă noaptea, care este, precum se zice, un bun sfetnic, dar şi aliat dacă vrei să îţi dezlănţui poftele carnale. Alege zonele foarte puţin circulate, slab luminate, opreşte motorul şi faza lungă şi…abia acum treci la treabă!

Mărimea (maşinii) contează – cu cât mai mare, cu atât mai bine! Este vorba despre maşină, evident. Un spaţiu generos înseamnă mai multe poziţii şi mai puţine riscuri de a primi un cot în gură sau un cap în plafonul maşinii. Dacă ai un Smart sau Mini orice, cu siguranţă ai puşi bani deoparte din economisirea benzinei, aşa că cel mai bine mergi cu cash-ul la un hotel şi asigură-ţi un minim confort pentru ceea ce urmează să pui în aplicare.

Singura metodă prin care poţi face sex într-o maşină mică este sexul… în afara maşinii, mai exact pe capotă. Dar nu este recomandat! Sau dacă o faci, totuşi ai grijă să ştergi urmele „plăcerilor” cu un şerveţel umed şi să conduci în mijlocul pustietăţii pentru a nu exista riscul să fiţi văzuţi.

Lasă geamurile puţin lăsate – dacă nu vrei să bată la ochi în plină vară că geamurile maşinii sunt aburite, deşi afară sunt 40 de grade, lasă-le puţin lăsate, astfel încât aerul să circule iar voi să vă bucuraţi de respiraţii intense, fără a exista riscul unui stop cardiac provocat de lipsa de oxigen.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
De ce nu mai vor bărbaţii sex?
De ce nu mai vor bărbaţii sex?
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”