Anxin

Îmbunătăţeşte capacitatea de relaxare şi de management al stresului cotidian.
Nu alterează funcţiile cognitive, chiar după un tratament de lungă durată.
Reduce stresul şi anxietatea într-o manieră blândă, printr-un mecanism similar celui fiziologic.
Administrat de 2 ori / zi, timp de min. 4 -6 săptămâni, induce o stare de bine care se menţine şi după întreruperea tratamentului.
Produs standardizat în hipericină (min.0,45 mg/capsulă).

20 de capsule de uz intern

Compoziţie/capsulă: Extract de Hypericum perforatum- herba (Sunătoare) 150mg, Extract de Passiflora incarnata- herba (Floarea pasiunii) 70mg, Extract de Camellia sinensis -folium (Ceai verde) 30mg.

Recomandări:
Ameliorarea simptomelor cauzate de: stări anxioase, agitaţie, nervozitate, oboseală, iritabilitate.
Îmbunătăţirea calităţii somnului în insomniile datorate stărilor anxioase.

Mod de administrare: adulţi şi copii peste 14 ani – câte o capsulă de 2 ori pe zi, înainte de masă, administrată cu un pahar cu apă. Se recomandă cure de min.4 -6 săptămâni.
A doua administrare din zi se poate face seara, înainte de culcare, pentru cei care suferă de insomnie de origine nervoasă.

Atenţionări:
Poate avea efect fotosensibilizant datorită extractului de Hypericum perforatum.
Se recomandă evitarea expunerii prelungite la razele solare sau la raze ultraviolete.

Reacţii adverse şi contraindicaţii:
Hypericum perforatum poate creşte nivelul enzimelor de metabolizare al unor medicamente, scăzând nivelul seric al acestora.

Atenţionare în cazul tratamentelor cu: contraceptive hormonale, anticoagulante, digoxină, teofilină, antidepresive serotoninergice, antivirale ( de tipul: inhibitori de HIV-1 protează, inhibitori nucleozidici de revers transferază), imunosupresoare, antiepileptice.
Poate da reacţii alergice în cazul persoanelor sensibile la una dintre componente.
Nu se administrează în sarcină şi alăptare.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?