VeloBello, primul eveniment de biciclete destinat femeilor din Romania!

VeloBello si revista The One va invita la SkirtBike, primul eveniment de biciclete din Romania destinat femeilor.
  • Publicat:
VeloBello, primul eveniment de biciclete destinat femeilor din Romania!
no title

VeloBello si revista The One va invita la SkirtBike, primul eveniment de biciclete din Romania destinat femeilor.

Data: simbata, 15 mai 2010, ora 16:00

Locul de pornire: Muzeul de Geologie Bucuresti.

Traseul: Muzeul de Geologie – Piata Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piata Charles de Gaulle – Parcul Herastrau – Arcul de Triumf – Muzeul Satului – Soseaua Kiseleff – MTR

VeloBello provoaca sexul frumos la moda, la parade, la discutii, la literatura, la plimbare, la educatie, la arta, la traditii si la sanatate prin pedalare. Acest eveniment se concentreaza asupra independentei personale si increderii in propriile puteri pe care mersul pe bicicleta le poate da tuturor femeilor.

Bicicleta a creat un nou tip de femeie dupa anii 1900.”Noua femeie” este termenul folosit pentru a descrie femeia moderna care a rupt conventionalul si care s-a ferit de rolul traditional de femeie casnica, devenind activa.

Odata cu dobandirea capacitatii de a conduce o bicicleta, femeile au castigat mobilitate fizica. Au descoperit un nou sens al libertatii de miscare, o libertate anterior circumscrisa de dificila moda victoriana. Hainele restrictive ale erei, corsetele lungi si grele, fustele multistratificate purtate peste jupe cu inele si bluzele cu maneci lungi si bufante au limitat libertatea de miscare.

Astazi, garderoba noastra ne permite sa fim creative, sa nu mai ducem o viata plina de constrangeri ca cea de alta data. Suntem provocatoare, pasionate si libere!

Prin aceasta promenada, ne propunem sa redam femeilor curajul de a pedala in oras si de a se exprima în stilul lor unic si cochet. In plus, mersul pe bicicleta este benefic pentru starea de sanatate si de bine, pentru supletea si veselia femeilor.

Pentru mai multe informatii dati click aici!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân