Vedetele de la Hollywood investesc în sănătate

Iată cu ce se pot lăuda câteva vedete care au participat financiar la construcţia câtorva spitale private, în special din zone rurale. Iniţiativa le-a scos din buzunar peste 1 milion de dolari! Trecem în revistă investiţiile private în sănătate ale vedetelor de la Hollywood.
  • Publicat:

“Am construit un spital!”.Iată cu ce se pot lăuda câteva vedete care au participat financiar la construcţia câtorva spitale private, în special din zone rurale.

Iniţiativa le-a scos din buzunar peste 1 milion de dolari! Trecem în revistă investiţiile private în sănătate ale vedetelor de la Hollywood. 

Serena Williams a câştigat din prolificul sport alb cât nu poate cheltui într-o viaţă

Ei bine, dacă s-ar strădui, ar reuşi să arunce banii, dar rigurozitatea pe care, probabil, i-a dat-o viaţa de sportiv, o împiedică să-şi risipească averea. Deci nu îi risipepşte, ci îi investeşte. Serena deţine un centru spa care oferă răsfăţ de 5 stele. A mai investit în cabinetul unui medic stomatolog, aşa că atunci când are nevoie de un mic retuş dentar, ştie la cine să apeleze. Şi se gândeşte deja şi la vârsta a treia! Jucătoarea de tenis deţine şi parte dintr-un azil de bătrâni, unde serviciile sunt de lux. Mare parte din acest complex este destinat veteranilor de război. Investiţiile în sănătate? 7 milioane de dolari.

Angelina are spital

Angelina este şi ea adepta investiţiilor pentru viitor. În zonele defavorizate în care a ajuns ca voluntar a făcut donaţii uriaşe pentru spitale. Dar respectul cel mai mare îl poartă spitalului “Cottage Medi-Clinic” din Swakopmund, Namibia. Este locul unde a adus-o pe lume pe prima ei fiică biologică. Acest centru medical nu a acceptat doar donaţia din partea starului. Angelina a devenit unul dintre acţionari. Are o cotă de 30% din unitatea medicală.

Gwyneth, în slujba săracilor

Gwyneth Paltrow deţine şi ea câteva business-uri care au legătură cu sănătatea. Are 50% dintr-un dispensar din Marea Britanie destinat persoanelor fără venituri şi fără asigurare medicală. Deţine de asemenea 2 centre de înfrumuseţare şi 1 centru cu 10 medici dermatologi care oferă atât consultaţii medicale, cât şi consiliere în privinţa tehnicilor de înfrumuseţare. Au costat-o 4 milioane de dolari.

Demi are rentă! 

Demi Moore este proprietara a nu mai puţin de 7 centre spa şi toate îi aduc profit. Aşa că actriţa nu are de ce să se teamă, chiar dacă Hollywood-ul o va scoate la pensie. Investiţia iniţială, de la care a pornit, s-a ridicat la 1 milion de dolari.

Catherine merge la psihiatrie

Chiar dacă a divorţat de un bărbat bogat, Catherine Zeta-Jones are din ce să trăiască. Veniturile obţinute din rolurile pe care le-a făcut de-a lungul timpului le-a investit, printre altele, într-un centru de recuperare neurologică şi psihiatrică, dar şi într-unul de recuperare post adicţie. Catherine Zeta-Jones este bipolară, adică atunci când boala se manifestă este ori depresivă ori extrem de euforică. Posibil ca propriul diagnostic să fie motivul investiţiei în centrul de neurologie şi psihiatrie. A participat cu 3 milioane de dolari.

Teri pledează pentru tinereţe 

Teri Hatcher deţine un cabinet oftalmologic, unul stomatologic şi unul dermatologic şi glumeşte despre propria afacere: ‘’Doar dacă treci pe la noi, ai deja 10 ani în minus pe chip!’’. Investiţia s-a ridicat la 1 milion de dolari.

 

Text: Ioana Georgescu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân