Snowboard în Elveţia – cea mai inedită vacanţă a verii?

În timp ce mai toţi românii se toropesc din cauza caniculei din aceste zile ori se pregătesc pentru litoral şi pentru sejururi exotice, o vedetă autohtonă a plecat în cea mai inedită vacanţă a verii.
  • Publicat:

În timp ce mai toţi românii se toropesc din cauza caniculei din aceste zile ori se pregătesc pentru litoral şi pentru sejururi exotice, o vedetă autohtonă a plecat în cea mai inedită vacanţă a verii. 

Este vorba de Patricia Cimpoiaşu, frumoasa brunetă din trupa Amadeus, care a lăsat plaja şi valurile mării pentru o mini-vacanţă aproape nemaiauzită la noi.

Artista a plecat în Elveţia, unde, pe culmile munţilor Alpi, încă acoperiţi de zăpadă, practică snowboard-ul.

Pasionată de sporturi de apă şi de iarnă, frumoasa vedetă nu a mai aşteptat să vină sezonul rece pentru a scoate placa de snowboard din dulap, şi a plecat în staţiunea montană Zermatt, din Elveţia, alături de câţiva prieteni. Cu toţii se bucură acolo de pârtiile de zăpadă încă impecabile şi de aerul rece şi proaspăt al Alpilor. 

Zermatt este considerată cea mai scumpă staţiune montană din Europa, singura cu pârtii deschise pe perioada întregului an. Este zona cu poluare 0%, unde se circulă doar cu maşini electrice. Patricia s-a cazat într-iun chalet, un loft proiectat de un celebru designer local elveţian, Heins Julen. Pentru artistă a fost prima sesine de snowboarding din acest an, întrucât, pe timpul iernii nu a putut practica acest sport din pricina unei accidentări la genunchi, suferită anul trecut la wakeboarding, când s-a ales cu fisură de menisc la genunchiul stâng şi întindere de ligamente.

Patricia a scris, de altfel, pe blogul ei, www.patriciacello.ro, un post dedicat acestei pasiuni, cu sfaturi utile pentru cei care vor să înveţe să practice sporturile de iarnă cât mai corect şi eficient.

“Aroganţă sau nu, îţi recomand o mică escapadă în toiul verii… Dar nu oriunde, ci la snowboarding, în Alpii Elvetiei. Dacă de 1 Mai am facut frigul la mare, acum ne confruntăm cu 35 de grade în luna iunie, eu zic ca înca am putea bea un vin fiert cu scorţişoară la poalele gheţarilor, vara aceasta…

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”