Radu Vâlcan a pregătit pentru Adela tort raw vegan conceput special pentru femeile însărcinate

  • Publicat:

În luna în care sunt sărbătorite femeile, Radu Vâlcan i-a făcut soţiei sale o surpriză dulce, dar foarte sănătoasă! Special guest star în episodul 15 al serialului online de bucătărie raw vegană ”Mademoiselle Coco”,  Radu a preparat alături de Anca Alungulesei, expert în nutriţie şi trainer în alimentaţie raw vegană, un tort de ciocolată şi fructe de pădure special conceput pentru femeile însărcinate sau pentru cele care alăptează.

”Sunt începător în bucătărie, dar îmi face plăcere să gătesc pentru soţia mea şi pentru viitorul meu copil!”, a mărturisit Radu.

Fără zahăr, lactoză şi fără foc, dar mai ales fără cacao, tortul cu ciocolată sănătoasă şi fructe de pădure este alegerea ideală nu numai pentru femeile însărcinate, ci şi pentru cele care iubesc dulciurile, dar nu şi kilogramele în plus. 

 Intră în GALERIA FOTO şi vezi cum s-a descurcat Radu Vâlcan în bucătărie!

Din nuci româneşti şi migdale hidratate, îndulcit cu smochine şi curmale, cu un praf de fulgi de cocos şi un strop de vanilie, Radu Vâlcan a preparat în premieră blatul pentru un tort raw vegan.  O lingură de carob a înlocuit cu succes cacaua, iar expertul în nutriţie Anca Alungulesei l-a asigurat pe viitorul tătic că aceasta este varianta ideală, pentru că este “o ciocolată sănătoasă, nu îngraşă şi e plină de nutrienţi”.

“Îmi amintesc de când eram copil că, înainte de Paşte sau de Crăciun, bunica mea mă trezea la ora 5 dimineaţă să o ajut să prepare cozonaci”, a povestit Radu.

Entuziasmat de experienţa sa în bucătăria raw vegană de la RawCoco, Radu Vâlcan nu a putut păstra secretul, iar atunci când soţia să l-a sunat i-a mărturisit pe loc: “Ce faci, iubire? Uite, eu îţi pregătesc un tort!”

Modul în care s-a descurcat Radu Vâlcan în bucătăria din serialul Mademoiselle Coco poate fi văzut aici:  

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”