Prima doamnă a Statelor Unite are propria recoltă de legume la Casa Albă

Michelle Obama, soţia preşedintelui american Barack Obama, este o persoană convinsă că stilul de viaţă bazat pe o alimentaţie bio este cheia longevităţii şi nu ezită să ne facă o demonstraţie chiar din curtea Casei Albe. Aceasta, împreună cu un grup de copii ale căror familii au fost afectate de uraganul Sandy, şi-a sacrificat câteva ore din agenda încărcată de Primă Doamnă şi a ieşit la recoltat ceapă, varză, ridichi şi alte legume, pe care le-a plantat în luna aprilie a acestui an.
  • Publicat:
Prima doamnă a Statelor Unite are propria recoltă de legume la Casa Albă

Michelle Obama, soţia preşedintelui american Barack Obama, este o persoană convinsă că stilul de viaţă bazat pe o alimentaţie bio este cheia longevităţii şi nu ezită să ne facă o demonstraţie chiar din curtea Casei Albe.

Aceasta, împreună cu un grup de copii ale căror familii au fost afectate de uraganul Sandy, şi-a sacrificat câteva ore din agenda încărcată de Primă Doamnă şi a ieşit la recoltat ceapă, varză, ridichi şi alte legume, pe care le-a plantat în luna aprilie a acestui an.

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân