Katie Holmes dezvăluie secretul din spatele picioarelor perfecte

Katie Holmes a făcut senzaţie cu picioarele ei tonifiate săptămâna trecută la emisiunea "Good Mornig America", de pe postul american ABC, unde actriţa de 34 de ani a dezvăluit că se menţine în formă cu ajutorul atletismului şi ciclismului, informează dailymail.co.uk.
  • Publicat:
Katie Holmes dezvăluie secretul din spatele picioarelor perfecte

Katie Holmes a făcut senzaţie cu picioarele ei tonifiate săptămâna trecută la emisiunea „Good Mornig America”, de pe postul american ABC, unde actriţa de 34 de ani a dezvăluit că se menţine în formă cu ajutorul atletismului şi ciclismului, informează dailymail.co.uk.

De asemenea, fosta soţie a lui Tom Cruise – cu care are o fetiţă în vârstă de şapte ani, Suri – a alergat la maratonul din New York cu trei ani în urmă şi urmează un program riguros de exerciţii de rezistenţă de patru ori pe săptămână şi practică yoga.

Pentru tonifierea picioarelor, exerciţiile de wall-sits sunt ideale. Sprijiniţi-vă cu spatele de un perete, cu picioarele puţin depărtate, apoi lăsaţi-vă uşor pe vine, cu spatele lipit de perete şi cu picioarele bine înfipte pe sol, până ce coapsele ajung să fie paralele cu podeaua. Nu vă arcuiţi spatele şi menţineţi poziţia cât mai mult posibil, din ce în ce mai mult cu fiecare exerciţiu.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân