Ioana Ginghină şi fiica ei, Ruxandra au fost transformate în Lollipop Girls de hairstylistul Adrian Perjovschi

Ioana Ginghină şi fiica ei, Ruxandra au avut o Zi a Copilului foarte “veselă şi colorată” alături de echipa de la Jovsky Studio, din partea cărora au primit o propunere cât se poate de potrivita pentru ele – să devină Lollipop Girls, în cadrul proiectului ”Transformări radicale”.
  • Publicat:

Ioana Ginghină şi fiica ei, Ruxandra au avut o Zi a Copilului foarte “veselă şi colorată” alături de echipa de la Jovsky Studio, din partea cărora au primit o propunere cât se poate de potrivita pentru ele – să devină Lollipop Girls, în cadrul proiectului ”Transformări radicale”.

”De când am primit propunerea de a face această şedinţă foto, atât de veselă şi colorată, care să meargă cu Ziua Internaţională a Copilului, m-am bucurat foarte tare! Sunt mama şi lucrez cu copiii de atăţia ani, aşa că această şedinţă foto cu o tema atât de colorată şi copilaroasă mă reprezintă”, a spus Ioana Ginghină. 

Actriţa nu a avut niciun fel de reţinere să se lase pe mana lui Adrian Perjovschi, pe care a mărturisit nu numai că-l cunoaşte de mulţi ani, dar şi ca hair stylistul a avut o influenţă foarte mare asupra look-ului ei actual: “Mă ştiu cu Adi de mult prea mult timp, ca să mai mentionez aici. Ani la rând a avut grijă de părul meu şi ceea ce imi place la el este ca iubeşte parul natural. Vă spun sincer că nu a vrut niciodată să mă vopsească sau să mă tundă în vreun fel, tot timpul imi spunea că am o nuanţă şi un păr foarte frumos. Şi tot lui i se datorează faptul ca am ajuns până la vârsta de 38 de ani fără să mă vopsesc vreodată! E un hairstylist în adevăratul sens al cuvântului, pentru că adaugă numai unde trebuie adăugat şi lucreză cu ce ţi-a dat natura!”, a explicat Ioana Ginghină.

De cealaltă parte, hair stylistul Adrian Perjovschi a avut numai cuvinte de laudă pentru modul în care a decurs această şedinţă foto dedicată jocului şi bucuriei copilăriei: “Cred că este foarte important să nu ne pierdem niciodată dorinţa de a ne juca, de a fi liberi şi creativi! Proiectul Transformări radicale  are la bază tocmai aceste calitati. Cu Ioana Ginghină şi fiica ei, Ruxandra  ”joaca” a venit de la sine, pentru că, prin proiectul ei MiniArtShow, este intotdeauna aproape de universul atât de creativ al copilariei. A fost o şedinţă foto foarte veselă şi potrivită cu Ziua Internaţională a Copilului!”, spune Adrian Perjovschi.

Ioana Ginghină a fost foarte încântată de alegerea hair stylistului pentru look-ul ei de Lollipop Girl, completat de machiajul realizat de Dana Petrica şi de rochiile de la Loulou din această şedinţă foto, aşa încât se gândeşte să-l adopte şi în viaţa sa de zi cu zi: ”Suviţele colorate mi-au plăcut foarte mult şi chiar mă gândesc că în această vară să-mi fac una, două, aşa, discret, prin păr, doar cât ţine vacanţa. Vrem să plecăm la mare în Grecia şi probabil şi intr-un city break pe undeva, dar încă nu am stabilit unde. Eu, Ruxandra şi al meu MiniArtShow vom pleca 3 săptămâni în Polonia, într-un proiect cultural internaţional şi abia după 13 iulie intrăm în vacanţă”, a mai spus Ioana Ginghină.

Toate fotografiile realizate de The Storyalist pot fi văzute pe https://www.facebook.com/JovskyStudio/?fref=ts

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”