Heidi Klum- a treia oara mamica

Se spune ca, la 30 de ani, cariera unui top model se cam termina. Heidi Klum are deja 33 si contracte grase in modeling. Se spune ca o sarcina iti cam distruge corpul. Ea a trecut deja prin trei si inca arata ca o adolescenta. Heidi detine cateva retete c
  • Publicat:
Heidi Klum- a treia oara mamica
Heidi Klum- a treia oara mamica

Sa vedem mai intai ce afaceri are. A semnat un contract-gigant cu Victoria’s Secret, creeaza pantofi pentru Birkenstock si bijuterii pentru Mouawad. Are si propria ei linie de haine si costume de baie, dar si propria colectie de cosmetice. Mai mult, modereaza reality show-ul „Project Runway”. Cu alte cuvinte, top modelul german stie bine cum se fac contractele, iar castigurile sunt pe masura. Si-a asigurat picioarele pentru doua milioane de dolari si nu doar de ele are grija. Se odihneste suficient si mananca corect.

Bea trei litri de apa in fiecare zi si nu tine dieta. Iar, uneori, mai scapa si printr-un magazin de dulciuri. „Pentru mine e esential sa ma misc. Asa ca am un antrenor personal si iau si lectii de dans.” In clubul exclusivist din Manhattan unde isi lucreaza muschii, antrenorul ii ia 10.000 de dolari pe luna. Iar lectiile de dans o mai costa 1.000 de dolari. A facut balet de cand era pustoaica, iar acum, in New York, danseaza intr-un studio pe muzica de jazz. Ii place sa mearga pe jos si sa faca schi.

Chiar daca spune ca nu tine regim, dupa ce a nascut, supa de varza acra a fost esentiala. Desi si mama ei ii gatea aceasta specialitate, supa i-a fost recomandata de un nutritionist care a consiliat-o ceva timp pentru alte 2.000 de dolari pe luna. Ii mai plac spanacul, supa de fasole alba, salata de cartofi dupa reteta bunicii. Iar din cand in cand, isi mai permite o inghetata cu alune. Pentu fata, apeleaza la foarte multe masti, preparate special pentru ea. Una singura costa 500 de dolari si ii ajunge doar o data.

Dar asa isi pregateste perfect tenul pentru o lunga sedinta de machiaj. De asemenea, prefera o lotiune fara ulei pentru fata si corp. Cosmeticele o lasa fara 10.000 de dolari pe luna. Dar isi permite. Pentru ca are doi copii si inca unul se va naste in decembrie, Heidi vrea sa scrie o carte despre cum sa te mentii in forma maxima dupa nasteri multiple. Are ce sa spuna.

Suma alocata frumusetii
Antrenor fitness  10.000 $
Lectii de dans  1.000 $
Nutritionist  2.000 $
Masca fata      500 $
Produse cosmetice 10.000 $
23.500$/luna

Urmărește CSID.ro pe Google News
5 ore cu Dorotheea
5 ore cu Dorotheea
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân