Fetiţele lui Pavel Bartoş îl preferă pe Smiley concertelor de operă ale tatălui lor

Prezentatorul emisiunii ,,Vocea României”, Pavel Bartoş, a fost extrem de ocupat vara aceasta. Prins între caravana ,,Românii au talent”, unde a făcut tot felul de năzbâtii alături de Smiley şi Buftea, unde au avut loc audiţiile pe nevăzute pentru ,,Vocea României”, acesta şi-a dat seama că în mod clar este un meloman incurabil. Lui Pavel îi face o deosebită plăcere să fie înconjurat de muzică, atât pe platourile de filmare, cât şi în acasă, alături de fetiţele lui.
  • Publicat:
Fetiţele lui Pavel Bartoş îl preferă pe Smiley concertelor de operă ale tatălui lor

 

Prezentatorul emisiunii ,,Vocea României”, Pavel Bartoş, a fost extrem de ocupat vara aceasta. Prins între caravana ,,Românii au talent”, unde a făcut tot felul de năzbâtii alături de Smiley şi Buftea, unde au avut loc audiţiile pe nevăzute pentru ,,Vocea României”, acesta şi-a dat seama că în mod clar este un meloman incurabil.
 
Lui Pavel îi face o deosebită plăcere să fie înconjurat de muzică, atât pe platourile de filmare, cât şi în acasă, alături de fetiţele lui. 

Pavel mărturiseşte că, dacă ar fi urmat o carieră în muzică, ar fi vrut să devină cântăreţ de operă, mai ales că are parte de antrenament în fiecare zi, la volan. ,,Mie îmi place foarte mult muzica anilor 60’ – 70’ – 80’, dar în acelaşi timp mă bucură şi muzica de operă, sunt un mare fan!

 
Mi-ar plăcea să fiu cântăreţ de operă. De obicei, cânt de fiecare dată când conduc.” Totuşi, s-ar zice că Pavel are mai mari şanse să impresioneze exigentul juriu format din Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu, decât pe fetiţele lui: ,,Rita, fiica mea cea mică, este îndrăgostită de Smiley! Aş zice că e o treabă subiectivă! Amândoua sunt mari fane ale emisiunii Vocea României”.

Telespectatorii vor putea urmări noul sezon din ,,Vocea României” începând de marţi, 25 septembrie, ora 20:15, la ProTv, când acesta va debuta cu „audiţiile pe nevăzute”.

Citeşte şi: La 41 de ani, Loredana arată senzaţional!  

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân