Emmanuelle, regina filmelor erotice a murit! Avea 60 de ani şi suferea de 2 tipuri de cancer!

Unul dintre cele mai celebre producţii erotice din anii '70 şi '80 a fost, fără îndoială, seria Emmanuelle. Producţia franţuzească o avea în prim plan pe Sylvia Kristel, un fost model de orinige olandeză, subţirică şi deosebit de frumoasă. Cu câteva zile în urmă, regina neîncoronată a filmelor erotice a murit după o lungă suferinţă.
  • Publicat:
Emmanuelle, regina filmelor erotice a murit! Avea 60 de ani şi suferea de 2 tipuri de cancer!

Unul dintre cele mai celebre producţii erotice din anii ’70 şi ’80 a fost, fără îndoială, seria Emmanuelle. Producţia franţuzească o avea în prim plan pe Sylvia Kristel, un fost model de orinige olandeză, subţirică şi deosebit de frumoasă. Cu câteva zile în urmă, regina neîncoronată a filmelor erotice a murit după o lungă suferinţă.

Sylvia Maria Kristel şi-a început cariera ca model la vârsta de 17 ani, a câştigat Miss Tv Europa, vorbea la vremea respectivă 4 limbi străine pe lângă olandeză (franceză, italiană, engleză şi germană), iar în scurt timp a fost cooptată în seria erotică Emmanuelle care a rămas, până în zilele noastre, una dintre cele mai de succes producţii frantuzesti.

După ce a atras atenţia cu interpretarea din această serie, Sylvia a ajuns să joace în zeci de filme erotice atât în Europa, cât şi în Statele Unite.

Problemele familiare care au marcat-o însă de când era copil şi viaţa haotică de mai apoi au adus-o în situaţia de a consuma droguri şi de a se apuca de fumat de la vârsta de 11 ani. În 2001, actriţa a fost diagnosticată cu cancer în gât. În ciuda numeroaselor şedinţe de chimioterapie şi a intervenţiilor chirurgicale, cancerul i-a atacat şi plămânii şi în plus, ca şi când nu ar fi fost de ajuns, în vara acestui an a suferit şi un atac cerebral, fiind spitalizată în stare foarte gravă.

Sylvia Maria Kristel a murit în somn, pe 17 octombrie, la vârsta de 60 de ani, ca urmare a complicaţiilor cancerului pulmonar şi al celui din gât. Actriţa a lăsat în urmă doar un fiu, Arthur Claus, în vârstă de 37 de ani.



Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân