E scandal la Hollywood!

Anul trecut a fost unul plin de scandal pentru vedetele de la Hollywood. Cine au fost “norocoşii”?
  • Publicat:

Anul trecut a fost unul plin de scandal pentru vedetele de la Hollywood.

Certuri, despărţiri, intrigi, rasism şi decese stranii, toate presărate cu multă faimă şi multe titluri în primele pagini ale tabloidelor de peste Ocean.

Cine au fost “norocoşii”?

După multe speculaţii în presă, Bruce Jenner, tatăl vitreg al lui Kim Kardashian, şi-a recunoscut dorinţa de a face o schimbare de sex. În urma dorinţei sale de intra în rândul femeilor, Bruce şi soţia lui, Kris Jenner, au divorţat.

Stephen Collins, faimosul actor din “Al 7-lea cer” a ocupat prima pagină a tabloidelor timp de multe luni după ce în presă au fost lansate înregistrări audio în care actorul mărturisea cu nonşalanţă acte de molestare sexuală a mai multor copii, inclusiv a unei fetiţe de numai 11 ani.

Solange Knowles a şocat lumea atunci când pe internet a început să circule un filmuleţ în care aceasta îl ataca pe Jay-Z. În urma situaţiei intens mediatizate – care a stârnit zvonuri conform cărora Jay-Z ar fi înşelat-o pe Beyonce – cei trei au lansat o declaraţie comună în care afirmau că toate problemele lor au fost rezolvate în cadrul familiei.

Se pare că vârsta nu e un criteriu atunci când vine vorba de scandaluri, căci Willow Smith, fiica faimoşilor Will şi Jada-Pinkett Smith, a iscat o adevărată controversă după ce în presă a apărut o fotografie în care micuţa în vârstă de 13 ani se afla într-un pat alături de tânărul de 20 de ani, Moises Arias, la bustul gol. După izbucnirea scandalului, mama lui Willow a declarat că fotografia nu a avut, sub nici o formă, un context sexual.

Nici când e vorba de drame în ale dragostei vârsta nu face diferenţa. Tânăra actriţă Sarah Hyland a avut parte de un scenariu violent în care fostul său iubit, Matt Prokop a atacat-o verbal şi a încercat să o stranguleze. În urma incidentului, actriţa a obţinut un ordin de restricţie împotriva acestuia.

Jason Biggs a ocupat primele pagini ale tabloidelor multe luni la rând, după ce a făcut comentarii pe seama aspectului fizic al actriţei Tara Reid, dar mai ales după ce a postat numeroase glume privind tragicul accident aviatic Malaysian Airlines. După ce a fost ameninţat cu procese penale, actorul şi-a cerut scuze public, pe contul său de Twitter.

Iggy Azalea a avut şi ea parte de un scandal de proporţii cu artista de rap Azaelia Banks, după ce aceasta i-a reproşat artistei că nu a fost solidară cu protestele privind execuţiile nedrepte ale afro-americanilor de către poliţia americană.

Faimoasa actriţă Joan Rivers a murit în 04 septembrie 2014 după ce medicii de la un spital din New York i-au făcut, în timpul unei operaţii pe corzile vocale, o biopsie neplănuită. Potrivit CNN, operaţia a fost efectuată de un medic care nu era specialist, lucru care a transformat tragicul eveniment într-un adevărat scandal.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân