DJ Wanda se recuperează cu fizioterapie şi aqua gym după operaţia la coloană

DJ Wanda se află în plin proces de recuperare după operaţia complicată la coloana pe care a suferit-o luna trecută.
  • Publicat:

DJ Wanda se află în plin proces de recuperare după operaţia complicată la coloana pe care a suferit-o luna trecută. Nonconformista vedetă urmează de zece zile sesiuni de kinetoterapie, fizioterapie şi hidrokinetoterapie şi îi uimeşte pe medici pe medici prin faptul că are rezultate nesperat de rapide.

“Timp de 10 zile am făcut în fiecare dimineaţă sesiuni de fizioterapie, unde am fost conectată la un aparat de electrostimulare care relaxează musculatura şi dezinflamează nervul sciatic. Durează în jur de 40 de minute şi se aplică pe zona sciatică, lombară şi a gambelor. 
 
Tot timpul supravegheată de kinetoterapeutul Miron Marius Florea. Apoi, am făcut kinetoterapie, exerciţii la sala special concepute pentru perioada de recuperare. Specialistul a avut grijă să am poziţia corectă în timpul exerciţiilor, să fiu descărcată din punct de vedere muscular, relaxată. 

Am făcut exerciţii pentru tonifierea abdomenului, astfel încât aceşti muşchi să preia din greutatea coloanei.

La fel, exerciţii pentru muşchii fesieri şi cei ce protejează şira spinării.

Am completat cu aqua gym, mişcare în piscină, foarte bună pentru că nu solicită coloana.

În apă greutatea corpului este cu 10 kilograme mai mică”, povesteşte Dj Wanda.

Specialistul se arată impresionat de rapiditatea cu care vedetă se reface după operaţie.
 
„Wanda se recuperează rapid după operaţia de luna trecută pentru că a făcut sport toată viată şi are musculatura bine antrenată. Are suport muscular bun”, spune Miron Marius Florea, fiziobalneokinetoterapeutul care se ocupă de recuperarea post operatorie a vedetei.
 
Chiar dacă se află în perioada de refacere după operaţie, Wanda este la fel de activă în viaţă profesională. Merge zilnic la salonul sau de tatuaje pentru a picta pe pielea clienţilor şi pregăteşte două noi proiecte: va lansa o colecţie vestimentară în colaborare cu un brand cunoscut şi o platformă media pe internet dedicată iubitorilor muzicii şi a tot ce înseamnă cool şi la modă în prezent.
 
DJ Wanda a fost operată într-o clinică privată din Bucureşti în urmă cu o lună, din pricina unor complicaţii la coloana vertebrală. Vedetă suferea de discopatie vertebrală lombară, iar complicaţiile au dus la o hernie voluminoasă şi o pareză la piciorul stâng, întrucât o vertebră îi apasă pe un nerv. Astfel, a fost nevoie urgenţă de o intervenţie chirugicală ce a fost efectuată cu succes de dr. Mihai Adrian Cristescu.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”