Cum să ai gene ca ale Mirandei Kerr

Frumuseţea nu se pune în valoare numai cu produse scumpe, exclusiviste. O demonstrează îngerul Victoria s Secret, Miranda Kerr, care a dezvăluit că pentru a-şi curba genele nu foloseşte vreun rimel sofisticat ci... o simplă lingură!
  • Publicat:
Cum să ai gene ca ale Mirandei Kerr

Frumuseţea nu se pune în valoare numai cu produse scumpe, exclusiviste. O demonstrează îngerul Victoria s Secret, Miranda Kerr, care a dezvăluit că pentru a-şi curba genele nu foloseşte vreun rimel sofisticat ci… o simplă lingură!

Nu este nevoie să apelaţi la gene false pentru o privire pătrunzătoare. Luaţi exemplu de la modelul Miranda Kerr a cărei frumuseţe nu se datorează în exclusivitate produselor scumpe de îngrijire, ci şi unor trucuri foarte simple.

Printre soluţiile simple la care apelează se numără uleiul de cocos pentru piele şi lingura pentru a.şi curba genele. După ce îşi aplică un rimel absolut normal, Miranda îşi prinde genele între deget şi dosul unei linguri până obţine look-ul dorit.

Citeşte şi: Mamica model: Miranda Kerr isi alapteaza micutul la sedintele foto

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”