Cum îşi pregăteşte Jojo pielea pentru sezonul fierbinte

Sâmbătă, de la ora 10:00, la “Ce se întâmplă, doctore?”, Cătălina Grama alias Jojo, frumoasa actriţă din “Serviciul Român de Comedie” şi “Spitalul de demenţă”, alături de Dana Sota, expert în frumuseţe, vor sta de vorbă cu Oana Cuzino despre ritualurile de îngrijire a pielii din sezonul cald menite sa prevină îmbătrânirea cauzată de soare.
  • Publicat:
Cum îşi pregăteşte Jojo pielea pentru sezonul fierbinte

Cătălina Grama alias Jojo, frumoasa actriţă din “Serviciul Român de Comedie” şi “Spitalul de demenţă”, alături de Dana Sota, expert în frumuseţe, vor sta de vorbă cu Oana Cuzino, sâmbătă, de la ora 10:00, la “Ce se întâmplă, doctore?”, despre ritualurile de îngrijire a pielii din sezonul cald menite sa prevină îmbătrânirea cauzată de soare.

Deşi este considerată de mulţi drept cel mai “dietetic” desert, îngheţata se poate transforma la fel de bine într-o adevărată bombă calorică, în funcţie de sortimentul ales. În ediţia de sâmbătă a emisiunii, telespectatorii vor afla ce arome dăunează cel mai puţin siluetei, dar şi cum se poate prepara îngheţata care nu îngraşă.

Hidratarea corectă înainte, în timpul şi după antrenamentul fizic asigură un randament optim, spun specialiştii. Care este gradul potrivit de hidratare şi cum poate fi măsurat acesta le vor dezvălui telespectatorilor invitaţii de sâmbătă de la “Ce se întâmplă, doctore?”.

Detoxifierea şi slăbirea merg mână în mână, aşa că pe lângă dieta sănătoasă şi mişcare, specialiştii recomandă terapiile spa de tipul masajului şi a celor cu vacuum. Cum acţionează acestea şi care sunt cele mai eficiente în procesul de slăbire le vor spune telespectatorilor tot sâmbătă, de la ora 10:00.

Intrate încă din copilărie în lumea show-biz-ului, fetele de la Bambi sunt astăzi femei în toată firea. Invitatele Oanei Cuzino la “Ce se întâmplă, doctore?”, Raluca şi Denisa povestesc cum reuşesc să îmbine cu brio concertele şi filmările cu pasiunea pentru modă, respectiv viaţa de familie.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”