Cheryl Cole i-a dat în judecată pe producătorii emisiunii „X Factor”

Cântăreaţa britanică Cheryl Cole, membră a grupului Girls Aloud, i-a dat în judecată pe producătorii ediţiei americane a emisiunii "X Factor", de la care solicită plata unor daune financiare în valoare de 2,4 milioane de dolari, informează Mediafax.
  • Publicat:
Cheryl Cole i-a dat în judecată pe producătorii emisiunii

Cântăreaţa britanică Cheryl Cole, membră a grupului Girls Aloud, i-a dat în judecată pe producătorii ediţiei americane a emisiunii „X Factor”, de la care solicită plata unor daune financiare în valoare de 2,4 milioane de dolari, informează Mediafax.

Simon Cowell, creatorul emisiunii şi membru în juriul acesteia, a adus-o pe Cheryl Cole în juriul ediţiei americane a show-ului „X Factor”, după succesul deosebit pe care artista l-a avut în juriul ediţiei britanice a aceleiaşi emisiuni, în 2011.

Cheryl Cole nu a reuşit însă să îi impresioneze pe producătorii emisiunii americane şi a fost concediată, fiind apoi înlocuită de cântăreaţa Nicole Scherzinger.

Cheryl Cole a fost concediată după ce a petrecut doar trei săptămâni în calitate de membru al juriul şi a participat la audiţiile din Los Angeles şi din Chicago.

Cântăreaţa britanică a primit un cec în valoare de 1,8 milioan de dolari pentru scurta ei prezenţă în acest show, însă, în documentele pe care le-a depus, vineri, la Curtea Superioară din Los Angeles, artista afirmă că firma Blue Orbit Productions, care produce show-ul american, îi datorează alte câteva milioane de dolari.

Astfel, Cheryl Cole spune că mai are de primit, potrivit clauzelor contractului, suma de 2 milioane de dolari, reprezentând onorariul ei pentru un al doilea sezon al emisiunii „X Factor” din Statele Unite, dar şi alte sume care i-au fost promise pentru diverse cheltuieli.

Printre aceste cheltuieli speciale se numără un bonus de 100.000 de dolari pentru alcătuirea unei garderobe vestimentare, un bonus de 25.000 de dolari reprezentând bugetul pentru stilistul ei, un bonus lunar de 15.000 de dolari pentru „acomodarea” în Statele Unite şi o alocaţie de 2.500 de dolari pe lună aferentă cheltuielilor asociate traiului zilnic.

Cheryl Cole solicită, totodată, producătorilor americani să îi rambursese cheltuielile de securitate şi cele de călătorie, dobânzile pentru banii care îi sunt datoraţi şi plata cheltuielilor ocazionate de proces.

Cântăreaţa britanică Cheryl Cole a devenit cunoscută în calitate de componentă a grupului pop Girls Aloud, care a anunţat recent că se va reuni şi că va susţine un nou turneu mondial în 2013.

Ultimul album de studio al grupului Girls Aloud s-a intitulat „Out Of Control” şi a fost lansat în anul 2008.

Citeşte şi: Cheryl Cole, mai sexy ca niciodată în calendarul 2013

Vrei sa fii mereu fresh? Cheryl Cole ii spune ce nu trebuie sa-ti lipseasca din poseta!

Atentie! Se poarta parul cu volum, Sarah Jessica Parker si Cheryl Cole ne arata cum

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cadoul meu fabulos de Crăciun
Cadoul meu fabulos de Crăciun
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân