Cele mai extravagante cheltuieli ale vedetelor!

Când vorbim despre vedetele de la Hollywood, nu există cheltuieli! Există doar dorinţe şi mofturi gata de a fi satisfăcute! Fie că vorbim de o păpuşă de mii de dolari sau de o cuşcă pentru căţei de sute de mii, vedetele nu se dau înlături de la nimic când vine vorba de extravaganţe!
  • Publicat:
Cele mai extravagante cheltuieli ale vedetelor!

Când vorbim despre vedetele de la Hollywood, nu există cheltuieli!

Există doar dorinţe şi mofturi gata de a fi satisfăcute! Fie că vorbim de o păpuşă de mii de dolari sau de o cuşcă pentru căţei de sute de mii, vedetele nu se dau înlături de la nimic când vine vorba de extravaganţe!

Nu există ceva prea scump sau prea extravagant pentru cei trei muşchetari din familia Beckham! Brooklyn, Romeo şi Cruz au parte de toată atenţia şi toate resursele faimosului lor tată, David. Ultima ”achiziţie”? O casă în copac, cu o înălţime de 4 metri şi parchetată cu cel mai scump parchet de pe piaţă. Cât a costat? Doar 50.000 de dolari!

Nici cuplul format din Beyonce şi Jay-Z nu se zgârcesc când vine vorba de cadouri pentru micuţa lor fetiţă, Blu Yvy. Aceasta a primit în dar de la părinţii săi o păpuşă Barbie, încrustată cu peste 160 de diamante şi ”împodobită” cu bijuterii realizate din aur alb. Cât costă extravaganta Barbie? Nu mai puţin de 80.000 de dolari!

Pe lângă cadourile oferite copiilor ei, Britney Spears îşi face şi ea unele cel puţin scumpe! Artista a plătit nu mai puţin de 5.600 de dolari pe un Bichon Maltez şi 8.300 de dolari pe un Yorkshire Terrier. Şi cum ar putea să-i scoată la plimbare, dacă nu îmbrăcaţi în outfit-uri care valorează cel puţin 2.000 de dolari?

O voce de milioane cere un umidificator de două milioane… de dolari! Acesta este presupusul preţ al sistemului de umidificare a aerului pe care Celine Dion l-a cerut într-o cameră a unui hotel din Vegas unde era cazată înaintea unui concert în 1999!

Nimic nu spune ”te iubesc” mai mult decât un bilet spre o atmosferă diferită! Acesta este cadoul pe care Katty Perry i l-a oferit soţului ei de atunci, Russell Brand atunci când acesta împlinea 35 de ani. Nu ştii ce să-i iei iubitului tău de ziua lui de naştere? Un bilet în spaţiu este soluţia pe care Katty Perry o recomandă. Cât te costă? Doar 200.000 de dolari!

Fie că este vorba de prima ediţie tipărită vreodată a celei mai faimoase cărţi de benzi desenate, fie că e vorba de un conac bântuit din New Orleans, un lucru este cert: Nicolas Cage obţine orice îşi doreşte! Cea mai extravagantă dorinţă pe care şi-a îndeplinit-o? Scalpul unui Tyrannosaur de 67 milioane de ani, care a costat 270.000 de dolari!

Paris Hilton nu pare a fi prea afectată de situaţia copiilor care locuiesc pe străzi. Drept urmare, pentru a-şi adăposti cei 20 (!) de pui de căţel, diva le-a construit un model în miniatură a conacului său din LA, utilat complet cu mobilier, candelabru şi aer condiţionat, toate identice cu obiectele din casa ei. Cât a costat? Doar 325.000 de dolari!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Vedetele fac plajă la înălţime!
Vedetele fac plajă la înălţime!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân