Beyonce, noua imagine oficială a brandului H&M

Cântăreaţa americană Beyonce este noua imagine oficială a brandului H&M, care şi-a prezentat cu această ocazie noua campanie publicitară pentru sezonul de vară, informează Mediafax.
  • Publicat:
Beyonce, noua imagine oficială a brandului H&M

Cântăreaţa americană Beyonce este noua imagine oficială a brandului H&M, care şi-a prezentat cu această ocazie noua campanie publicitară pentru sezonul de vară, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al companiei suedeze, hainele din noua colecţie reflectă stilul vestimentar al artistei americane, care s-a implicat şi în realizarea designului noii linii H&M.

„Întotdeauna mi-a plăcut politica brandului H&M de a se concentra asupra modei amuzante şi accesibile. Mi-a plăcut conceptul la care am colaborat, acela de a explora diverse emoţii ale femeilor, reprezentate prin patru elemente vitale: foc, apă, pământ şi vânt. A fost o campanie frumoasă, realizată pe o insulă tropicală. Am simţit că făceam mai degrabă un videoclip decât o reclamă”, a declarat Beyonce.

Şedinţele foto şi reclamele pentru televiziune au fost filmate în Bahamas de Jonas Akerlung, la începutul acestui an. Campania, pentru care Beyonce a pozat în bikini, a fost denumită „Beyonce as Mrs. Carter in H&M”.

Noua colecţie H&M, de inspiraţie tropicală, va ajunge în magazine în luna mai şi include diverse articole, precum pantaloni scurţi cu talie înaltă, rochii mulate pe corp şi rochii largi despicate până la coapsă.

Zvonuri despre faptul că Beyonce a fost aleasă noua imagine a brandului H&M au circulat încă din luna ianuarie, după ce una dintre dansatoarele din trupa artistei americane a lăsat să îi scape această informaţie într-un mesaj postat pe Twitter.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor ’90 în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love”.

Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee – trei ca membră a grupului Destiny’s Child şi alte 13 în calitate de artistă solo.

Beyonce a jucat şi în filme, precum „Austin Powers – Goldmember” (2002), „Pantera roz” (2006), „Dreamgirls” (2006) şi „Cadillac Records” (2008).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Acuzaţi de
Acuzaţi de "rasism pe podiumul de modă"
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”