Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, a devenit tată

Adam Levine şi Behati Prinsloo au confirmat că sunt părinţii unei fetiţe care va fi botezată Dusty Rose, notează Medifax.
  • Publicat:
Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, a devenit tată

Adam Levine şi Behati Prinsloo au confirmat că sunt părinţii unei fetiţe care va fi botezată Dusty Rose, notează Medifax.

Reprezentantul solistului de la dezvăluie că Behati a dat naştere primului copil al cuplului în California miercuri (21Sep16), la o zi după data stabilită de medici pentru modelul Victoria’s Secret.

Sarcina modelului din Namibia a fost făcută primul publică din martie (16), şi atât ea cât şi Adam, au păstrat legătura cu fanii, prin actualizarea fotografiilor pe tot parcursul perioadei prin intermediul social media.

În timp ce Dusty Rose trebuie încă să-şi facă debutul ei pe Instagram, Behati, 27, a împărtăşită imaginea finală dinaintea naşterii pe 16 septembrie, o fotografie alb-negru din profil ei unde mămica a pozat în aer liber.

Între timp, cântăretul Adam, 37 de ani, a renunţat recent la o serie de concerte cu Maroon 5, pregătindu-se să devină tată, inclusiv într-o zi de luni seară (19Sep16) a anulat un spectacol în Hartford, Connecticut, putea a putea fi de partea lui Behati atunci când ea a intrat în travaliu.

A fost ultima dată când turneul trupei a fost afectat de copil – au amânat deja şapte spectacole programate iniţial pentru sfârşitul lunii septembrie (16). Acele concerte vor avea loc acum în februarie şi martie anul viitor (17). Cuplul s-a căsătorit în 2014, după doi ani de relaţie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”