Vedete la tratament

Din varii motive de sanatate, chiar si vedetele de la Hollywood, sunt nevoite sa includa in agenda lor terapii sofisticate si sedinte de refacere, la preturi foarte... piperate.
  • Publicat:
Vedete la tratament
Vedete la tratament

Brooke Shields – Depresiva dupa nastere
Actrita a recunoscut intr-un show televizat ca, dupa nastere, au fost zile in care nu se putea ridica din pat. „Eram atat de depresiva incat imi venea sa ma arunc pe geam.” Si-a revenit insa si a scris o carte pe aceasta tema. Circa 13% dintre femei dezvolta o depresie severa dupa nastere.

Eminem – Fara somn
Eminem a spus ca se lasa de muzica pentru ca nu mai are nimic de comunicat lumii. Din pacate, desele lui probleme emotionale, reale sau nu, l-au dus la dependenta de somnifere. El a ajuns inclusiv la o clinica care trateaza dependenta de pastile. Mai mult, si-a amanat concertele pana cand va reusi sa doarma bine.

Linsday Lohan – Poate o frunza pe farfurie
Cea mai tanara speranta a Hollywood-ului este atat de slaba incat presa si nu numai s-a intrebat daca nu cumva e anorexica. Ea neaga – dar si asta e o moda printre staruri. Cert e ca la 19 ani dieta domnisoarei se rezuma la cativa morcovi si cateva frunze (de salata).

Madonna – Ghips de vedeta
Chiar in ziua in care a implinit 47 de ani, Madonna a vrut sa se bucure de cadoul facut de sotul ei, un cal superb, dar nu a reusit. Din pacate, diva a avut un accident la calarie si a ajuns de urgenta la spital. Madonna s-a ales cu o mana rupta si cateva coaste fracturate.

Naomi Campbell – In fumuri
Stim ca si-a batut asistentele, ca-si pierde noptile si ca s-a incurcat cu atatia barbati incat nici ea nu le mai tine minte numarul. Naomi Campbell s-a confruntat de-a lungul existentei ei de 35 de ani si cu dependenta de droguri. Dar, in aproape toate interviurile, se jura ca nu…

Julia Roberts – Bebelusi de eprubeta
Julia Roberts a nascut anul trecut, in noiembrie, doi gemeni. Ani de zile, insa, actrita s-a chinuit sa ramana insarcinata. N-a avut succes pana nu a apelat la ajutor medical. Fertilizarea in vitro a dat roade la dublu si acum isi plimba gemenii, o fetita si un baietel, peste tot.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Secretele trupurilor
Secretele trupurilor
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”