Topul celor mai scumpe parfumuri vandute in Romania

Revista BUSINESS Magazin a aflat care au fost cele mai exclusiviste parfumuri vandute in Romania in 2008.
  • Publicat:
Topul celor mai scumpe parfumuri vandute in Romania
Topul celor mai scumpe parfumuri vandute in Romania

Revista BUSINESS Magazin a aflat care au fost cele mai exclusiviste parfumuri vandute in Romania in 2008 si cum arata piata de parfumuri de nisa, la doi ani de la deschiderea primei parfumerii de acest gen din Capitala.

Piata de parfumuri premium si de nisa este condusa in momentul actual de patru femei,  scrie BUSINESS Magazin: Madeleine Florescu, proprietara magazinului Madison, care a inceput afacerea dupa o experienta de 13 ani pe piata luxului din Statele Unite, Andreea Gheorghiu, director al Green Net, compania care detine magazinele Beautik Haute Parfumerie, Alexandra Paven, proprietara boutique-ului Createur 5 D’Emotions si Cristina Balan, care conduce Elysee Concept Maison des Parfums, impreuna cu Laurentiu Balan.

Potrivit redactiei BUSINESS Magazin, cele mai scumpe produse de pe piata de parfumuri din Romania se gasesc in momentul de fata in magazinul Elysee Concept si apartin gamei MDCI. Pretul unui parfum MDCI de colectie (incluzand sticla de cristal Lalique) poate ajunge si la 4.000 de euro. Proprietarii magazinului nu au dezvaluit numarul de sticle vandute, insa spun ca in ciuda pretului ridicat, au fost clienti care au cumparat parfumul de colectie.

Elysee Concept a intrat pe piata spre sfarsitul anului 2008 si are in portofoliu casele de parfumerie Amouage, Penhaligon’s, Montale, The Different Company, Biehl, Acqua di Genova, MDCI, Absolument Absinthe, Indult, Acqua di Biella, Dr. Vranjes, Cristiano Fissore, Mathias, Ambergris, Linari, Bella Bellissima.

De cel mai mare succes in vanzari se bucura, la magazinul Elysee Concept, in ciuda pretului de peste 800 de lei pentru un flacon de 100 ml, gama de parfumuri a casei Amouage, producatorul si furnizorul oficial al sultanului din Oman.

Amouage foloseste ingrediente rare si scumpe in realizarea parfumurilor, ca de exemplu frankincense (varietate de tamaie), ingredient considerat mai pretios decat aurul, utilizat inca din vremea romanilor.

Pe larg povestea parfumurilor exclusiviste pe care le cumpara romanii, miercuri 3 iunie in revista BUSINESS Magazin.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Incepe vara accesoriilor Bijoux Terner!
Incepe vara accesoriilor Bijoux Terner!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”