Secrete pentru bărbaţi, spuse de femei!

Ce vor femeile? Pentru aceia care şi-au pus, cel puţin odată, această întrebare, iată 8 secrete pentru o relaţie sănătoasă, venite de la femei!
  • Publicat:
Secrete pentru bărbaţi, spuse de femei!

Ce vor femeile? Pentru aceia care şi-au pus, cel puţin odată, această întrebare, iată 8 secrete pentru o relaţie sănătoasă, venite de la femei!

Secretul no.1 – Un bărbat grijuliu, este un bărbat hot!

Femeile apreciază bărbaţii cu o latură sensibilă, mai ales atunci când sunt supărate, sau au nevoie de „un umăr” pe care să plângă. Apropie-te de ea, oferă-i siguranţa şi afecţiunea de care are nevoie, şi astfel o vei păstra mult timp lângă tine!

Secretul no.2 – Cavalerismul ocupă, încă, primul loc!

Când vine vorba de romantism, majoritatea femeilor vor ca bărbaţii să aibă rolul…masculin! Mai ales când vine vorba de începutul unei relaţii, gesturile precum oferirea unui buchet de flori fără vreo ocazie specială, deschisul uşii la restaurant sau maşină sau alte gesturi mici vor atrage, cu siguranţă, atenţia unei femei!

Secretul no3 – Dress to impress!

Moda vine şi pleacă dar atenţia unui bărbat legat de cum se îmbracă ar trebui să dureze pentru totdeauna! Este important pentru femei, încă de la prima întâlnire, să ştie că şi partenerii lor depun un efort pentru a arăta bine, că pun preţ pe felul cum se îmbracă şi că ei poartă hainele şi nu hainele îi poartă pe ei.

Secretul no.4 – Nu-ţi ascunde defectele!

Nimic nu „prinde” mai tare o femeie decât un bărbat care îşi recunoaşte şi îşi acceptă greşelile şi care e capabil să devină un om mai bun. Femeile iubesc dezvoltarea şi îmbunătăţirea şi, cu siguranţă, vor iubi un om care demonstrează că este mereu capabil de lucuri şi mai bune!

Secretul no.5 – Femeile iubesc paşii de bebeluş!

Deseori, bărbaţii încearcă să urmeze cea mai rapidă cale spre sex. Majoritatea femeilor, însă, preferă să ia lucrurile mai uşor, rând pe rând. Este important pentru o femeie să îşi cunoască suficient de bine partenerul înainte de a face acest pas, să simtă că nu este doar „o recompensă”. Femeile vor, în primul rând, romantism şi atenţie!

Secretul no.6 – Cămaşa ta este un adevărat magnet pentru dragoste!

Iubita ta se furişează în cămaşa ta ori de câte ori are ocazia? Bucură-te! Specialiştii au descoperit că parfumul pe care bărbaţii îl lasă pe hainele lor are un efect extraordinar de relaxare, pentru femei.

Secretul no.7 – Priveşte-o în ochi!

S-ar putea să te simţi mai confortabil atunci când stai lângă ea, dar studiile arată că femeile preferă ca partenerii să stea în faţa lor, pentru a avea contact vizual cu aceştia. Totodată, privitul în ochi în timpul sexului, are un efect pozitiv şi în afara dormitorului!

Secretul no.8 – Spune-i cât e de frumoasă, din nou şi din nou!

Femeile adoră să primească complimente, mai ales din partea partenerilor lor. Atunci când poartă o rochie nouă, de exemplu, va aştepta să îi spui cât de frumoasă, sexi, specială e! Nu ezita! Aminteşte-i cât de mult înseamnă pentru tine, ori de câte ori ai ocazia!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
10 sfaturi pentru o stare de nota 10
10 sfaturi pentru o stare de nota 10
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân