Câteva lucruri absolut INDISPENSABILE pentru femei…

Ce visează femeile, ce obiecte au pentru ele o anumită semnificaţie şi de ce, care le transformă din nou în fetiţe şi care li se par sexy, asta vei afla dintr-o carte care explică originea tuturor suferinţelor feminine.
  • Publicat:
Câteva lucruri absolut INDISPENSABILE pentru femei...

Ce visează femeile, ce obiecte au pentru ele o anumită semnificaţie şi de ce, care le transformă din nou în fetiţe şi care li se par sexy, asta vei afla dintr-o carte care explică originea tuturor suferinţelor feminine.

Automobilul – E unul din multele accesorii şi trebuie dotat la fel ca, de exemplu, o poşetă. În torpedou şi în portbagaj, femeia păstrează pantofi (de schimb), şaluri şi jachete pentru răceli bruşte, sticle cu apă pentru eventualele blocaje în trafic sau crize de sete, pungi în care să strângă cine ştie ce resturi etc. Pentru majoritatea doamnelor, maşina ideală este decapotabilă, cu siguranţă datorită senzaţiei unice create de adierea vântului de vară şi de posibilitatea unei şedinţe de bronzat natural.

Cada de baie – “Când femeia stă în cadă, trebuie s-o admire doar pisica!” A face baie e un act sinonim cu frumuseţea; nu poţi face baie fără lumânări sau băuturi calde şi reci. Femeia îşi ia ceva de citit, iar fiecare îmbăiere e o clipă de lux. Iar uşa închisă înseamnă că partenerul de viaţă nu are ce să caute acolo în timpul ceremoniei.

Desuurile – Femeilor nu prea le place să admită că preferă lenjeria comodă, din bumbac. Lenjeria erotică se poartă doar atunci când femeile intuiesc că nu vor fi singurele care o vor vedea înainte să adoarmă.

O femeie trebuie să fie pregătită pentru orice eventualitate, fie că e vorba şi de un neplăcut accident. Bunicile din toată lumea şi-au învăţat nepoatele să poarte mereu chiloţei curaţi, căci nu se ştie niciodată când te loveşte o maşină şi ajungi la medic (piciorul n-are decât să fie în stare gravă, important e că arată minunat lenjeria).
 

Jeanşii – Au devenit de mult un simbol al statutului purtătorului. Totul se observă foarte clar de la distanţă, prin cusătură, decoraţii, ştrasuri. Însă culoarea, spălarea şi cusăturile sunt irelevante dacă blugii nu cad cum trebuie în partea posterioară.

Pantofii – Echivalentul garajului de maşini pentru un bărbat este dulapul plin de pantofi scumpi al unei femei. În timp ce în colecţia lui se află şi maşini sport de 2 locuri, nu tocmai practice, la ea în dulap găsim pantofi cu toc cui, la fel de potriviţi pentru scopul lor, acela de a se deplasa cu ei, ca baba cu mitraliera!

În cazul în care soţul nu înţelege cum, din atâtea perechi de pantofi, tu nu ai ce încălţa, pune-i în faţă un meniu care să conţină doar opţiunile cârnat, şniţel, friptură de vită şi ciolan de porc şi o să vezi că, după ce va comanda ciolanul, se va întreba “Oare de ce nu am luat şniţel?”.

Pisica – Pentru femei pisica e un fel de simbol al lor. Al feminităţii ideale. Ceea ce nu poţi sau nu ai voie să fii. Multe femei ar dori să semene cu pisicile lor: să fie misterioase, elegante, mereu cu o alură frumoasă, mereu curate şi bine mirositoare, independente, sigure pe ele, relaxate, echilibrate şi niciodată plictisite când nu fac nimic.

“Jucăriile femeilor” de Helge Jepsen, Editura Nemira, 128 pag., 42,90 lei

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân