Arată şi simte-te bine fără să cheltui o avere!

Nu cred că există o femeie în lumea asta care să nu îşi fi dorit vreodată să fie mai frumoasă, mai slabă, mai aranjată, mai elegantă, mai, mai, mai… Dar schimbarea nu vine pur şi simplu, nu se ascunde în urma dietelor drastice, nici a stratului de fard, nici în spatele unei rochii Prada.
  • Publicat:
Arată şi simte-te bine fără să cheltui o avere!

Nu cred că există o femeie în lumea asta care să nu îşi fi dorit vreodată să fie mai frumoasă, mai slabă, mai aranjată, mai elegantă, mai, mai, mai…

Dar schimbarea nu vine pur şi simplu, nu se ascunde în urma dietelor drastice, nici a stratului de fard, nici în spatele unei rochii Prada.

Când vrei să-ţi îmbunătăţeşti look-ul, acelaşi lucru se întâmplă şi cu viaţa ta!

Îţi dau un exemplu: când o vedetă în devenire primeşte primul ei rol important, intră în caruselul hollywoodian al evenimentelor desfăşurate pe covorul roşu şi al paparazzilor care o urmăresc 24 de ore din 24. Din acel moment, ea investeşte o grămadă de timp (şi bani) pentru a afişa acel look de scenă şi în viaţa reală.

Odată intrată în mâinile unei echipe care să se ocupe de părul şi de machiajul ei, începe să-şi îmbunătăţească felul în care arată. Şi cu cât are mai mult succes, cu atât cheltuieşte mai mult pentru a se ridica la înălţimea aşteptărilor în ceea ce priveşte aspectul ei.

Asta e ceea ce vrea să facă pentru tine (mai puţin partea de cheltuieli) Andrea Pomerantz Lustig, autoarea cărţii “Cum să arăţi de milioane”. În pofida titlului, în această carte nu e vorba doar despre vanitate şi despre cum să arăţi ca o super-bogătaşă (ce superficial!). E despre cum să obţii jobul mult visat, despre cum să primeşti o promovare, despre cum să-l găseşti şi să-l păstrezi pe “prince charming”.

E despre cum să fii femeie care înseamnă mai mult decât să arunci cu blush în stânga şi-n dreapta şi să trasezi două linii de ruj pe buze. A arăta de milioane nu înseamnă, nicidecum, a părea bogată. Înseamnă a arăta şic, elegantă, rafinată şi nu ostentativ, ţipător sau cu un aer de cabaret.

Tu, cea care citeşti acum, probabil eşti deja pe cale de a obţine look-ul pe care ţi-l doreşti (asta dacă nu îl ai deja) – la un preţ pe care ţi-l poţi permite. Ştii deja că un look de milioane înseamnă să arăţi fresh, modernă, nu stridentă şi împopoţonată, şi că a-ţi duce frumuseţea la următorul nivel ţine mai mult de cunoştinţele, trucurile, instrumentele, gesturile şi înţelegerea necesare decât de un portofel cu bani.

Dar înainte să încheiem şi să te îndemn să-ţi faci o ceaşcă mare de cafea, mai sunt câteva lucruri pe care trebuie să le ştii!

Mai puţin înseamnă întotdeauna mai mult! De multe ori un look deplorabil e rezultatul unei exagerări. Simplu arată clasic;
strident arată vulgar.

Preţul nu e la fel de important ca bunul-gust! Bunul-gust nu se poate cumpăra, indiferent câţi bani ai avea, dar odată ce ţi l-ai dezvoltat, poţi găsi produse bune la orice preţ.

Un păr şi un machiaj care arată de milioane nu sar în ochi! Sunt discrete, rafinate, de bun-gust, nu ţipătoare.

Cheia unui look care te face să arăţi perfect este să pui în valoare ceea ce ai, fără a încerca să fii altcineva!

“Tu, dar în variantă îmbunătăţită” e scopul absolut al fiecărui truc şi al fiecărei tehnici de înfrumuseţare de care ai auzit vreodată!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”