Ce să nu îi spui niciodată unei femei singure!

Faptul că eşti singură şi momentan nu ai un partener de viaţă nu ar trebui, sub nici o formă, să fie un lucru negativ. Din contră, ar trebui să fie un moment oportun în care să îţi acorzi ţie mai multă atenţie, să faci toate lucrurile de care nu aveai timp ultima dată când ai avut un iubit şi să te cunoşti pe tine mai bine. Din păcate, în societatea în care trăim, oamenii tind să judece femeile singure şi să le ofere „sfaturi” care fac mai mult rău decât bine.
  • Publicat:
Ce să nu îi spui niciodată unei femei singure!

Faptul că eşti singură şi momentan nu ai un partener de viaţă nu ar trebui, sub nici o formă, să fie un lucru negativ.

Dimpotrivă, ar trebui să fie un moment oportun în care să îţi acorzi ţie mai multă atenţie, să faci toate lucrurile de care nu aveai timp ultima dată când ai avut un iubit şi să te cunoşti pe tine mai bine.

Din păcate, în societatea în care trăim, oamenii tind să judece femeile singure şi să le ofere „sfaturi” care fac mai mult rău decât bine.

Experţii în domeniu ne explică care sunt lucrurile pe care nu ar trebui să i le spui NICIODATĂ unei femei singure!

Ceasul tău biologic ticăie – Pe măsură ce femeile îmbătrânesc, „ceasul biologic” vine în discuţie tot mai des. Dar folosirea acestui termen atunci când o prietenă de-a ta încearcă să îşi găsească un partener, sau tocmai s-a despărţit de unul, nu este niciodată o idee bună! Crede-mă, pe cuvânt, fiecare femeie ştie şi simte când e timpul (dacă vine vreodată) să facă un copil. Şi nici o femeie serioasă şi care ţine frâiele asupra vieţii sale, nu îşi va căuta un partener din acest motiv. Nu azi, când tehnologia e atât de avansată şi femeile, dacă îşi doresc cu adevărat un copil, îşi pot îndeplini cu uşurinţă această dorinţă chiar dacă nu au un partener şi nu se află într-o relaţie.

„E vina ta că nu ai întâlnit pe cineva” – Chiar dacă tu crezi că o ajuţi, sugerându-i să se îmbrace mai frumos, să dea jos câteva kilograme sau să-şi schimbe culoarea părului, singurul lucru pe care îl vei obţine, va fi faptul că o vei face să se simtă prost. Atunci când îi sugerezi aceste lucruri, îi spui, de fapt, că nu este destul de bună pentru ca bărbaţii să o considere atractivă. Fiecare persoană are o jumătate pe undeva şi o găseşte atunci când e momentul potrivit. Iar aceste „sfaturi” venite de la tine, s-ar putea să o descurajeze mai mult decât ai crede.

„Bărbaţii te consideră indimidantă” – Femeile puternice au, deseori, o reputaţie proastă şi anume faptul că „sperie” bărbaţii. Iar acest lucru nu numai că este total greşit, dar şi ofensiv la adresa femeilor. Spunându-i unei femei că intimidează bărbaţii, îi transimiţi mesajul că nu poate şi nu ar trebui să fie cine este cu adevărat. Că ar trebui să fie falsă şi „mai drăguţă” sau chiar mai „prostuţă” pentru ca bărbaţii să o placă. Ca să o spun mai simplu, dacă un bărbat îţi spune că îl intimidezi, înseamnă pur şi simplu că nu este bărbatul potrivit pentru tine!

„Cariera ta nu ar trebui să fie mai importantă decât găsirea unui partener” – Faptul că o femeie are ţeluri înalte în ceea ce priveşte cariera ei, că îşi doreşte să facă ceva important cu viaţa ei şi să pună suflet în munca ei, nu este niciodată un lucru rău! Trăim în secolul 21, iar faptul că o femeie vrea, mai întâi de toate, să aibă succes în carieră, nu numai că nu este greşit, dar este de de admirat! Pentru a fi fericită într-o relaţie, trebuie mai întâi să fii fericită cu tine însăţi. Iar dacă scopul tău, momentan, este de a-ţi construi o carieră, atunci cu asta ar trebui să începi. Aşadar, bucură-te de lucrurile care te fac fericită, indiferent de ordinea în care alegi să le faci!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Stresul, balaurul din sertarul biroului!
Stresul, balaurul din sertarul biroului!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”