10 sfaturi pentru a fi o lady în 2013

Rolul femeii în societate s-a schimbat foarte mult în ultimele decenii. Astăzi, femeia este mai PUTERNICĂ decât oricând. Femeia ocupă funcţii de conducre, femeia este în parlament, femeia are propria carieră, femeia se îmbracă în haine masculine, femeia conduce maşini, femeia fumează pe stradă, femeia divorţează, femeia trăieşte exact aşa cum doreşte în cele mai multe zone ale planetei. Şi totuşi, deşi a a preluat o mare parte din îndatoririle şi atribuiţiile bărbatului, ea nu trebuie să uite să fie o lad
  • Publicat:
10 sfaturi pentru a fi o lady în 2013

Rolul femeii în societate s-a schimbat foarte mult în ultimele decenii. Astăzi, femeia este mai PUTERNICĂ decât oricând. Femeia ocupă funcţii de conducre, femeia este în parlament, femeia are propria carieră, femeia se îmbracă în haine masculine, femeia conduce maşini, femeia fumează pe stradă, femeia divorţează, femeia trăieşte exact aşa cum doreşte în cele mai multe zone ale planetei.

Şi totuşi, deşi a a preluat o mare parte din îndatoririle şi atribuiţiile bărbatului, ea nu trebuie să uite să fie o lady.

 
Iată câteva norme pe care orice femeie, indiferent de vârstă sau statut trebuie să le respecte din cartea “Cum să fii o lady”, de Candace Simpson-Giles, apărută la editura Nemira.
 
– O lady nu dă niciodată numărul de telefon unui străin pe care îl cunoaşte de pe internet. Dacă doreşte să întâlnească o persoană pe care a cunoscut-o şi cu care a discutat prin intermediul internetului, va aranja să facă acest lucru într-un loc sigur.
 
– O lady nu îşi ia animalele de companie atunci când merge într-o vizită decât dacă gazda specifică în mod clar acest lucru.
 
– O lady nu atinge copiii altei persoane decât dacă este invitată să procedeze astfel. De asemenea, va evita să-i suprasolicite sau să-i incite.
 
– O lady se aşteaptă ca bărbaţii din viaţa ei să înţeleagă bine semnificaţia cuvântului NU. În caz contrar, nu va accepta ca aceştia să pătrundă în viaţa ei.
 
– Unei lady nu trebuie să-i fie ruşine şi să se intereseze de viaţa sexuală a bărbatului cu care ar putea avea relaţii intime.
 
– O lady nu scrie neadevăruri în Curriculum Vitae.
 
– După ce termină de mâncat, o lady pune furculiţa şi cuţitul pe farfurie. Nu trebuie pus nici un tacâm murdar pe masă.
 
– O lady ştie că frecventează sala de gimnastică pentru a-şi menţine o formă fizică bună. De aceea, trebuie să se concentreze asupra exerciţiilor pe care le execută şi să fie îmbrăcată corespunzător, astfel încât să nu atragă atenţia asupra ei sau să aibă alte preocupări când aleargă sau face exerciţii de gimnastică aerobică.
Ea va avea grijă să poarte lenjerie şi îmbrăcăminte care să-i susţină bustul şi să îmbrace un trening sau un costum de sport care să-i avantajeze silueta, dar să fie în acelaşi timp funcţional.
 
– Când îşi plimbă câinele, o lady face întotdeauna curăţenie după el.
 
– O lady nu evidenţiază faţă de alte persoane imperfecţiunile partenerului ei.
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Să arăt bine sau să mă simt bine?
Să arăt bine sau să mă simt bine?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”