Pregatiri pentru Craciun: idei de vacante

Mai jos aveti cateva optiuni pentru o locatie de vis unde va puteti petrece sarbatorile de iarna.
  • Publicat:
Pregatiri pentru Craciun: idei de vacante
Pregatiri pentru Craciun: idei de vacante

Nu te-ai hotarat inca unde sa-ti petreci vacanta de Craciun? Noi am selectat cateva dintre cele mai grozave oferte pentru tine:

Hotel Palace 4* – Sinaia

Pentru trei nopti de cazare in perioada 24 – 27 decebrie, platesti 560 lei de persoana, intr-o camera dubla. In pret intra micul dejun, iar de Craciun gazdele ti-au pregatit un program festiv.

Hotel Miraj 4* – Poiana Brasov

Pachetul include masa festiva de Craciun, un program folcloric si un recital de colinde la 759 lei pentru fiecare persoana. Micul dejun si cina bufet sunt incluse. Poti face rezervari pentru perioada 23-28 decembrie.

Complex Bradul – Calimani 3* – Vatra Dornei

O camera dubla la standard de 3 stele costa de la 670 de lei in sus, iar la 2 stele, de la 610 lei. Pe langa cina de Craciun, spectacolul cu muzica, dans si surprize, ai inclus si micul dejun. Tot pentru 4 nopti, incepand cu ziua de Ajun.

Ocna Sibiului – Hotel Helios 4*

Oferta cuprinde pensiune completa, cu cazare in camera dubla. In seara de Craciun se va organiza o cina festiva cu foc de tabara si barbeque. Pretul pachetului incepe de la 910 lei, iar ca bonus ai acces liber in Spa-ul hotelului. De o plimbare cu carutele ce spui?

Hotel Pohjanhovu Rovaniemi – Finlanda Acasa la Mos Craciun
 
O camera dubla la Polul Nord costa 1370 de euro si 770 euro pentru copiii intre 4 si 13 ani cu pat suplimentar in camera adultilor. Sun incluse micul dejun si cina – ambele pe sistemul bufet. Daca alegi aceasta destinatie poti vizita satul lui Mos Craciun si ferma de reni, poti face safari cu snowmobilul, poti decora bradul de Craciun din incinta hotelului. In plus, finlandezii au pus la cale o cina speciala de Craciun cu dans si muzica traditionala finlandeza.

Living Hotel Max 4* – Zell Am See – AustriaLa ski 
Living Hotel Max este situat la doar 350 metri fata de telecabina si 2 minute de mers pe jos fata de centrul orasului Zell am See. Pentru 7 nopti de cazare cu masa in regim de demipensiune in perioada 22-26 decembrie, scoti din buzunar 820 de euro de persoana.

Hotel Atlantis 4* – Viena – AustriaLa cumparaturi

Pentru 299 de euro de persoana poti beneficia de 4 nopti de cazare cu micul dejun inclus, in perioada 22-26 decembrie. Pachetul mai include doua cine in cadrul hotelului, un tur de oras cu un ghid local vorbitor de limba romana si un bilet pentru concertul de Craciun de la Palatul Imperial Hofburg.

Circuit Sankt Petersburg-Helsinki – Rusia si Finlanda

Cinci nopti feerice, intr-un peisaj de basm. Intre 23 si 28 decembrie te poti plimba din Rusia pana in Finlanda si poti avea parte de tururi panoramice, plimbari cu sania trasa de cai, degustari de vodka si caviar, si multe altele. In jur de 1200 de euro costa aventura insa, daca ai ceva bani in plus, poti face excursii la Palatului Ecaterina sau poti merge la un spectacol, la Teatrul Mariinsky.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”