Sharon Osbourne a avut parte de o partidă de sex de doar…o secundă!

Vedeta TV Sharon Osbourne a glumit, într-un interviu recent, despre partida sa de sex cu Jay Leno, din urmă cu peste 37 de ani, care a durat "o secundă", prea puţin pentru a fi fost o "experienţă plăcută".
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sharon Osbourne a avut parte de o partidă de sex de doar...o secundă!

Vedeta TV Sharon Osbourne a glumit, într-un interviu recent, despre partida sa de sex cu Jay Leno, din urmă cu peste 37 de ani, care a durat „o secundă”, prea puţin pentru a fi fost o „experienţă plăcută”.

Sharon Osbourne, în vârstă de 62 de ani, soţia rockerului Ozzy Osbourne, a povestit aventura sa cu Jay Leno, fostul prezentator al emisiunii TV „The Tonight Show”, într-un interviu acordat, marţi, emisiunii „The Howard Stern Show”.

Aventura celor doi a avut loc pe când Osbourne avea 25 de ani şi nu era încă măritată cu rockerul Ozzy Osbourne, solist al trupei rock Black Sabbath. Sharon a spus că partida de sex nu a fost o experienţă plăcută, pentru că a durat prea puţin.

„A durat doar un minut, aşa că o să zic că a fost doar o secundă, asta a fost. Nu a fost plăcut, nu a durat destul de mult”, a spus Sharon Osbourne, insistând apoi că nu îşi mai aminteşte altceva, pentru că totul s-a petrecut cu foarte mult timp în urmă.

Sharon Osbourne s-a căsătorit cu Ozzy Osbourne în 1982, iar cei doi au împreună trei copii, Aimee, în vârstă de 31 de ani, Kelly, în vârstă de 30 de ani, şi Jack, în vârstă de 29 de ani.

Vedeta TV a mai vorbit despre relaţia sa cu Jay Leno în 2013, când a precizat că legătura a fost mai importantă pentru ea decât pentru Leno. „Dintr-una într-alta, a venit la mine acasă şi am avut o mică aventură”, a spus Sharon Osbourne.

În septembrie 2013, Jay Leno a vorbit, la rândul său, despre mica aventură pe care a avut-o cu britanica şi a declarat că Sharon obişnuia să îl sune la miezul nopţii şi îl ţinea de vorbă câte o oră.

„Asta s-a întâmplat când amândoi eram singuri. M-a văzut la The Comedy Store, eu nu o cunoşteam, şi a făcut rost de numărul meu de telefon şi mă suna în fiecare seară şi stăteam de vorbă o oră. Mă suna doar, nu mi-a spus cine este. Dar avea accent britanic şi era foarte inteligentă”, a declarat Leno în 2013.

Sursa: Mediafax

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”