(P) Andaluzia, ţinutul care te cucereşte cu istoria, gastrononomia şi ritmurile sale pasionale

Pentru că meriţi să fii surprins, Lidl Tour te invită să porneşti într-o călătorie în Sudul Spaniei, ce promite momente de neuitat.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Andaluzia, ţinutul care te cucereşte cu istoria, gastrononomia şi ritmurile sale pasionale

Pentru că meriţi să fii surprins, Lidl Tour te invită să porneşti într-o călătorie în Sudul Spaniei, ce promite momente de neuitat.
Andaluzia este un tezaur veritabil, atât în ceea ce priveşte peisajele care îţi taie respiraţia, cât şi cultura populară şi gastronomică, consemnată în vechile manuale ale regilor de la curtea spaniolă.

În ritm de passo doble, prin cele mai frumoase oraşe ale Spaniei

Cu o climă mediteraneană, caldă şi propice livezilor nesfârşite de portocali sau măslini, şi o cultură aparte, cu puternice influenţe maure, această subdiviziune a Spaniei este emblematică pentru întreaga cultură iberică.

Călătoria începe în Malaga, al doilea cel mai popular oraş din Andaluzia şi al şaselea cel mai mare oraş al Spaniei. Situat pe celebra coastă mediteraneană Costa del Sol, oraşul are o istorie de peste 2.800 de ani, ceea ce îl face unul dintre cele mai vechi oraşe ale lumii.
Mai departe, vei traversa strâmtoarea către Gibraltar, teritoriul britanic situat pe coasta sudică a Spaniei, loc ocupat iniţial de mauri, în Evul Mediu, şi condus apoi de spanioli. În Marbella vei păşi pe celebrele plaje cu nisip foarte fin, iar în Cordoba vei admira peisajele pitoreşti etalate de lanţul muntos Sierra Morena.

Specificul iberic, într-un pachet avantajos pentru tine

Oferta Lidl Tour pentru Circuitul în Spania-Andaluzia include un pachet complet de beneficii şi facilităţi pentru o experienţă autentică, alături de cei dragi.
Costul total începe de la 499 euro/persoană şi acoperă transportul cu avionul pe ruta Malaga-Bucureşti-Malaga, un bagaj de cala generos, dar  şi unul de mană, cazarea pentru 7 nopţi la hoteluri de 4 stele, transportul cu autocarul pe toată durata circuitului, demipensiune şi asistenţă turistică în limba română. Opţional, poţi încerca contra-cost excursiile în Granada, Sevilla şi Maroc, pentru o incursiune şi mai profundă în acest ţinut incredibil. 

Te tentează Andaluzia, dar nu te încântă temperaturile foarte ridicate de pe timpul verii? Vestea bună este că îţi poţi rezerva pe www.lidl-tour.ro vacanţă memorabilă în sudul Spaniei în octombrie 2017 sau în martie 2018, atunci când vremea este mult mai blândă decât acasă, plăcută pentru plimbări lungi sub soare, pe străduţe încărcate de istorie. 

Săptămâna Iberică, la Lidl

Experienţa iberică trebuie să fie completă, iar pentru asta este nevoie şi de un sejur culinar. Te poţi bucura de acesta chiar înainte să împachetezi hainele pentru călătorie, pentru că, între 31 iulie si 6 august, la Lidl ai Săptămâna Iberică! Fii gata să găseşti la raft produsele Sol y Mar şi să descoperi gusturi ce îţi aduc nu numai soarele şi marea în bucătărie, ci şi pofta de vacanţă!

Aşadar, pentru un mic dejun gătit în atmosfera de fiesta, salamul Chorizo (6,49 lei) şi brânza maturată Tetilla (24,99 lei) te aşteaptă să îţi ţină companie la răsăritul soarelui. De asemenea, măslinele verzi Manzanilla (9,99 lei) şi Jamonul Serrano (7,99 lei) completează meniul perfect pentru o dimineaţă în stil spaniol.
Prânzul ţi-l poţi pregăti cu midii mediteraneene marinate (7,99 lei) şi bucăţi de calamar în ulei de floarea soarelui (8,99 lei), iar apusul sigur te va prinde degustând un pahar de vin dulce de Madeira (49,99 lei) sau celebra şi delicioasa băutură tradiţională spaniolă, sangria (14,99 lei).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”