Ora de dans cu Natalia Selegean

Alături de coregraful Cristian Marian Marin, artista a intrat în sală unde învaţă să danseze, astfel încât pe scenă să afere un show complet.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ora de dans cu Natalia Selegean

De ceva timp, Natalia Selegean lucrează pentru a le face una dintre cele mai frumoase surprize fanilor săi.

Alături de coregraful Cristian Marian Marin, artista a intrat în sală unde învaţă să danseze, astfel încât pe scenă să afere un show complet.

Iată despre ce este vorba:

Un artist desăvârşit înseamnă, fără doar şi poate, întrunirea a mai multor calităţi. Nu este suficient să ai doar voce, contează şi cum arăţi şi…cum te mişti!

”Am început această serie de coregrafii alături de Marian, în primul rând pentru că sunt o împătimită a dansului cu care am avut tangenţă încă de la vârsta de 5 ani, iar în prezent, în cariera mea de artist muzica este inevitabil legată de această artă. După ce în galele live X Factor fanii m-au putut urmări în numeroase coregrafii, îmi doresc să împărtăşesc cu ei în continuare o mică parte din munca mea de zi cu zi şi, de ce nu, să ne şi distrăm puţin, să învăţăm paşi şi stiluri de dans pe care nu le-am mai abordat până acum. Tocmai de aceea în primul episod „Ora de dans cu Natalia Selegean” dansăm rockn roll, stil pe care nu l-am mai dansat până acum, dar care mi se pare foarte funny şi energizant!”, a povestit Natalia.

Ora de dans reprezintă un concept de mişcare, relaxare şi entertainment pe care fanii îl pot încerca cu încredere. Naty repetă de cel puţin 3 ori pe săptămână cu Marian la Gym Life ş rezultatele au apărut de îndată. Puteţi urmări totul pe facebook Ora de dans.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân