O româncă i-a cucerit pe americanii de la Sports Illustrated

Castingul pentru Sports Illustrated ediţia costume de baie din 2017 a început deja. Printre modelele care ar putea apărea în paginile celebrei reviste se află şi modelul român Alice Peneaca.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Castingul pentru  Sports Illustrated ediţia costume de baie din 2017 a început deja. Printre modelele care ar putea apărea în paginile celebrei reviste se află şi modelul român Alice Peneaca.

Alice Peneaca apărut în nenumărate şedinţe foto pentru reviste din Romania şi din străinătate, în reclame şi a defilat şi pe podiumurile de modă din Hog Kong.  În plus, Alice lucrează şi ca actriţă pentru un proiect care s-a filmat la Londra.

Modelul român  a mărturisit că în momentul în care a văzut pentru prima dată coperta Sports Illustrated cu Kate Upton şi-a dat seama că îşi doreşte şi ea o astfel de carieră!

Alice Peneacă a studiat 10 ani baletul şi a apărut în campanii şi pentru celebrul brand american Guess.

Sports Illustrated este o cunoscută revistă de sport din Statele Unite ce lansează, în fiecare an, un calendar în care apar cele mai cunoscute modele ale momentului, în costume de baie. De-a lungul timpului, pentru respectivul calendar au pozat nume celebre precum Gigi Hadid, Kate Upton, Irina Skayk sau Emily Ratajkowski.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”